Arama

Bedrettin Ay Yazdı… UMUTLAR TAZELENDİ

7 ay önce


Bedrettin Ay Yazdı… UMUTLAR TAZELENDİ
ad image
ad image

Deplasmandaki İstanbulspor karşılaşması ile “Aşağımı.. Yukarımı.?” Sorusuna cevap arandı. Ogün döndü. Hayrettir MBakata yok, Furkan yok ama Sumudica’nın gözdelerinden Morais çimende. Neyse ki Soresco’yu yanında tutmuş. Yeni transfer Monteiro ayağın tozu ile oyunda.

Kontra oynamaya çalışan iki takımdan golü erkenden ev sahibi buldu, Lojhas ile. Golden sonra da oyunu kendi alanında kabul etti İstanbulspor. İlk çeyrekte orta alanın çabuk geçerek rakip alanda daha çok bulundu Gaziantep. Ve Draguş uzaklardan harika bir vuruş ile eşitliği getirdi.

İlk perdenin son yarım saatinde oyun dengeli gitti. Adeta sıra ile hücum ettiler. İki takımda hızlı çıkışlar ile fırsatlar buldu fakat final paslarında ve son vuruşlarda beceriksizlik vardı. Maxsim, Morais kayıp. Monteiro faydasız.

Ev sahibi ilk bölümde olduğu gibi sabırla pas yaparak çıkmaya çalıştı. Sahasında kalıp fırsat kollayan Gaziantep, Maxsim’in gayreti Mustafa’nın yardımı ile buldu aradığını. Maxsim penaltı kazandırdı. Draguş fileleri havalandırdı.

İstanbulspor eşitlik için çalışırken yetmişte Loshaj ikinci sarıdan kızardı. Konuk ekip için artık her şey daha kolay.

Goller birlikte rahatlayan Sumdica uyandı Morais ve Markoviç’i Mbakata ve Badji ile takas etti. Ama inanılmaz Monteiro hala oyunda. Kalan dakikalarda  eksik kalmasına rağmen ev sahibi gol için çok gayret gösterdi. Gaziantep oyunu rölantiye alıp iyi kapandı. Sona anlara karşılıklı oyuncu değişiklikleri damga vurdu. Ve oyuna doksanda giren Soresco farkı iki yaptı.

Evet maç kazanıldı, umutlar tazelendi. Ama dört takımın düşeceği asla unutulmamalı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image