Arama

Bedrettin Ay Yazdı… SİHİRLİ BİR EL…

2 saat önce


Bedrettin Ay Yazdı… SİHİRLİ BİR EL…
ad image
ad image

Son üç maçını kaybeden Gaziantep Futbol Kulübü, 120 gündür üç puana hasret Şenol Güneş’li Trabzonspor’u ağırladı. Selçuk İnan yenileri sahaya yollamış, Maxsim ve Manduki’nin yerine daha atletik oyuncuları tercih etmiş. Görevlerde de arayışlar var.

İyi başladı ev sahibi ve iyi devam etti. Önde baskı ile rakibin usta ayaklarına şans tanımazken, hızlı ve uzun paslarla hücum aksiyonları da yarattılar. Konuk ekip oyun kurmakta zorlandı. Kanatlardan çok Ozan-Okay pas dağıtımını tercih ettiler.

Cham ve Okereke karşılıklı fırsatları kullanamadı. Trabzonspor pas trafiğinde etkili gözükse de pozisyon üretemedi. Okereke ve Kozlowski hızlı hücumlarla ceza sahasına yaklaştılar ama yalnız kaldılar. Saborit bekte de iyi bir görüntü sergiledi. Sorescu ve Longoyi’nin defansa yardımları alkış aldı.

İlk perde golsüz eşitlikle bitti ama ev sahibi geçmiş karşılaşmalara göre pozitif bir görüntü verdi.

Şenol Güneş’in Draguş ve Lundstram hamlesi ile başladı ikinci yarı. Bittiği gibi de devam etti oyun. Pas yapan konuk ekip, rakibin pas hatalarını hücum organizasyonlarına dönüştüren ev sahibi. Kozlowski ile öne geçme şansını kullanamadı Gaziantep. Malheiro’nun faul yaptığını VAR la çözebildi hakem ve golü iptal etti.

Dengeli ve kora kor oyunu maç sonuna kadar devam ettirdi kırmızı siyahlı ekip. Çok sayıda duran top şansını kullanamadılar. Konuk ekibin etkili olduğu anlarda kaleci Saborit devreye girdi. Son çeyrekte iki ekipte çok sayıda oyuncuya şans verdi. Ama sonuç değişmedi puanlar paylaşıldı.

Geçtiğimiz dört haftaya göre; koşan, mücadele eden, rakibi gözünde büyütmeyen, gol arayan, takım oyunu oynamaya istekli, yenilerin iyi gözüktüğü bir Gaziantep izledik.

Sanki sihirli bir el değmişti…!

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image