Arama

Bedrettin AY yazdı… Satranç

4 ay önce


Bedrettin AY yazdı… Satranç
ad image
ad image

Selçuk İnan’la ikinci randevu zeminin bozukluğu dillere destan olan Rize ile. Gaziantep’in istatistik üstünlüğü var ama İlhan Palut’lu Rize’de evinde kral. Kazanan kadroyu bozmamış Selçuk hoca. Mustafa’da sağ önde. Üçlü defans kurgusu da rafa kalıkmış.

Ev sahibi Shelvey’in uzun pasları ile rakip defansı aşma peşinde. Kırmızı siyahlılar sakin kalıp, iyi kapanıp, hızlı çıkmaya çalıştı. Dengeli giden oyunda tempo hiç yükselmedi. İki takımda adeta sıra ile hücum etti.

Orta alanı Ogün yine tek başına taşıyor. Monteiro çok koşuyor ama yararsız. İki tarafta duran top şanslarını iyi kullanmadı. İlk bölümde Minchev ve Akintola ile fırsatları kullanamadı ev sahibi. Soresco, Djilobodji ve Draguş’un vuruşlarında ise kaleci Gökhan gole izin vermedi.

İkinci perdeye golle başladı konuk ekip. Soresco’nun vuruşunda Gökhan çaresiz. Golden sonra iki net fırsatı daha kullanmadı kırmızı siyahlı ekip. Kaleci Gökhan direndi. Zagiri’den sonra Gaich’te oyunda. Maxsim’in şutunun direkte patlaması şansızlıktı. Kırılma anı olabilirdi. Duran top Gaich dokundu eşitlik var.

Golden sonra daha iyi oynamaya başladı ev sahibi. Shelvey penaltıyı dışarı attı, nefeslendik. Gaziantep’te yorgunluk belirtileri başladı. Defanstan çıkmadı, top kayıpları hayli arttı. Orta alanı tek başına sırtlayan Ogün’ün çıkması kırılma anı oldu adeta. Furkan, Jetkoviç ve Gradel’in girmesi geç kalınmış hamle oldu. Üstelik hiç biri oyuna katkı yapmadı.

Olowoyin ve Zegiri’nin golleri skoru belirledi.

İşin aslı; skor Gaziantep’in oynadığı pozitif futbolu yansıtmaktan uzak. Hamle gecikmesi ve şansızlık sonucu doğurdu. Üzüldük mü..? Üzüldük..!  

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image