Arama

Bedrettin Ay Yazdı… Şapkadan tavşan çıktı!

6 ay önce


Bedrettin Ay Yazdı… Şapkadan tavşan çıktı!
ad image
ad image

Beşiktaş Gaziantep’te. Sumudica gitti, Selçuk İnan geldi. Selçuk’un futbolculuğuna saygı da kusur etmem de, teknik adam başlangıcı hiç te iç açıcı geçmedi. Bakalım burada şapkadan tavşan çıkarabilecek mi? Kadroda sürpriz bir isim yok.

Düdükle birlikte kısa paslarla oyunu rakip alana yığdı Beşiktaş. Ev sahibi oyun kurmalarına izin vermeme gayretinde idi. Siyah- Beyazlıların çıkarken yaptığı pas hatası pahalıya patladı. Çok güzel üçlü bir organizasyon ve son dokunan Soresco tabelayı değiştirdi.

Devrenin geri kalanında da meşin yuvarlağı daha çok kullanan taraftı konuk ekip. Rachica ile soldan etkili olmaya çalıştılar. Ama ceza alanına girmekte çok büyük direnç gördüler. Ev sahibinin önceliği rakibi karşılamaktı. Uzun toplarla etkili olmaya çalıştılar. Devre biterken Semih’in elle dansını es geçti Arda Kardeşler. Yazık be..!

İkinci perde de Santos, Cenk’i gönderdi çimene. Yetmedi Amerty’de içerde. Kırmızı siyahlılar rakip alanda daha çok gözükmeye başladı. Monteiro kayıp ama Ogün her zaman ki gibi çok çalışkan. Bir sürede orta alan mücadelesi ön plan çıktı.

Santos gol için Abuobakar ve Ghazzal’da oyuna aldı. Baskılar ama üretken değiller. Son çeyreğe girerken nihayet Monteiro kenarda. Furkan’ı beklerken Gradel’i yolladı Selçuk İnan.

Beşiktaş gol için bilinçsizce yüklenirken arkada geniş boşluklar bıraktı. Ev sahibi bundan defalarca faydalandı. Birkaç kez ıskaladılar ama sonunda Draguş’la ikinci golü de buldular.

Semih’le bir penaltı icat etti Arda Kardeşler. Nita Cenk’e izin vermedi. Abuobakar’a da.

Ve ilk maçında şapkadan tavşan çıkardı Selçuk İnan. Maç sonu görüntüleri beş günde takımı sarıp sarmaladığının enstantaneleri idi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image