Arama

Bedrettin Ay Yazdı… Saatli Bomba

1 yıl önce


Bedrettin Ay Yazdı… Saatli Bomba
ad image
ad image

Transfer programı üç gün süren ve Teknik Direktör Recep Uçar'la el sıkışan Kayserispor, Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırladı. Yeni Teknik Direktörleri Sumudica heybesinde 4 yeni oyuncu ile sahada taşındı. Sumidica dönemi yönetim sistemlerinin yaptığı transferlerin hiç biri çimde yer almadı. Bu bir anlamda Sumdica'nın başkanı ve yönetime vetosu oldu.

İki takımda üçlü defansla oynadı. Hızlı başladı ev sahibi. Jetkovic, Ali Karimi'yi düşürünce hakemin penaltı kararı vermesi gerekiyor. Thiam tabelayı değiştirdi. İlk çeyrekte kısa paslarla meşin yuvarlamanın ameri ev sahibi oldu. Ve tabii olarak rakip ceza alanında daha çok göze çarpıyordu.

Gaziantep'te sağdan Mustafa ile cılız ataklar çalıştı. Maxsim'de Sumidica dopingi gözlendi ama o da saman alevi gib i idi.  Ev sahibi ilk bölümde oyunun hakimi oldu. Konuk ekip adına kalan tek pozisyon, Dragus'un ceza alanı içinde topukla gol arayışı idi.

Markoviç yok Gradel oyunu. Ve hareket geçme hücuma dönüştü. Çok sayıda şut ve üst üste korner kullanarak bir şans yarattılar. Ev sahibi skoru korumasından yararlanarak ikinci yarıda oyunun hakimi oldu. Kaleci Bilal göle ulaşım demek. Maxsim üstte başka bir fırsat harcadı ki akıllara ziyan. Kayserispor kapanıp orta sahayı uzun toplarla bağlantı hızlı çıkışlara bağlandı. Ve bu anlayış normal süre biterken Thiam'la onlara ikinci bir gol getirdi. 

Gaziantep, ikinci sezondaki oyunuyla puan topladı. Kaleci faktörü ve son vuruş beceriksizliği vardı. Ve beşinci karşılaşmada da eldeki sıfır var.

Sumudica ile görüşlerimizin saha içi sonuçları ile gezgin yok! Tepkimiz onun Gaziantep Futbol Dünyasının etik değerlerine  ait saatli bomba ile sınırlıdır.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image