Arama

Bedrettin Ay Yazdı.. ORTAYA KARIŞIK IZGARA

1 ay önce


Bedrettin Ay Yazdı.. ORTAYA KARIŞIK IZGARA
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü çalkantılı geçirdi sezon öncesini. Gidenler, gelenler.. Vazgeçen sponsorlar. Güveni azalan başkan, uyumsuz yönetim. Ve geldi çattı ilk karşılaşma. Rakip ligin yenisi Bodrumspor.

Gaziantep’in on biri karışık ızgara. Kaleci hariç defans eski ama geçen yılın yedekleri. Orta saha ve golcü yeni. Maxsim ve Mustafa tanıdık simalar.

İlk perdeyi ev sahibi istediği gibi yönlendirdi. Ön alanda baskı ile hem rakibin oyun kurmasını önledi hem hataya zorladı. Gökdeniz etkili oldu. Ama kaleci Sokrates gole izin vermedi. Gaziantep’te orta alan zafiyeti ön planda. Ne yaptığını bilen tek oyuncu yok. İkili mücadele sıfır. İki pas yapamadılar. Mustafa kişisel gayreti ile bi şeyler yapmaya çalıştı. İsabetli şut atamadan tamamladılar ilk bölümü.

İkinci perde adeta Quentin’in 5 dakikada iki sarı kartla kızarması ile başladı. Güler misin…ağlar mısın? Son yarım saatte karşılıklı hamleler vardı. Selçuk İnan tüm sol kanadını kenara aldı.

Rakibin eksik kalması ile gol iştahı artan ev sahibi oyunu istediği şekilde yönlendirdi. Onlarca kez rakip ceza alanında gol girişimleri yaptı. Baskıya İyi dayandı konuk ekibin defansı.

Kimi zaman her şeyi yaparsın kazanamazsın, kimi zaman da kaybetmeyelim derken rakibin boş verdiği bir anda kazanırsın. İşte aynen böyle oldu. Uzatmalarda duran top şansını iyi kullanan Gaziantep Saborit ile galibiyete ulaştı.

Böylesine ne oynadığını, ne oynattığını bilmezken galibiyet güzel ama bu takımın daha çooookk eksiği var..!

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image