Arama

Bedrettin Ay yazdı.. NİTA VE DİREKLER

8 ay önce


Bedrettin Ay yazdı.. NİTA VE DİREKLER
ad image
ad image

Gaziantep liderin takipçisi Galatasaray için İstanbul’da. Takımın iki çalışkan oyuncusu Mustafa ve Oğün eksik olunca M’Bakata ve Soresco şans buldu.

Beklendiği gibi ev sahibi baskılı başladı. Bu baskısını da ilk bölüm boyunca artırarak devam ettirdi. Kimi zaman kaleci Nita gole izin vermedi, kimi zaman da İcardi ve Kerem Demirbay’ın vuruşları direkte patladı.

On bir kişi ile sahasını parselleyen Gaziantep iyi kapandı ve Defansta inanılmaz bir yardımlaşma vardı. Rakibin pas hatalarını değerlendirip, zaman zaman da etkili ani çıkışlar yaptı. Markoviç’in vuruşunu Muslera önledi ama Arda’nın kafa vuruşu filelerle buluştu. Baskılı oynayan değil akıllı oynayan ilk bölümün kazananı oldu.

İkinci perdeye Zaha hamlesi ile başladı Okan Buruk. İlk yarıda olduğu gibi oyunu enine boyuna rakip ceza alanına yığdı. Üst üste şutlar, kornerler kullandı ev sahibi. Nita kurtarışlar yaptı, direkler konuk ekibi fazlasıyla korudu.

Baskı..baskı.. Gaziantep defansın çilingiri Zaha oldu. Eşitlik var. Gole rağmen Gaziantep oyun disiplininden kopmadan kalesini korumaya devam etti. Ev sahibinin üst üste yaptığı değişiklikler ve Sumudica’nın elinde fazla hamle şansı olmaması, konuk ekibin güç kaybına neden oldu.

Hani bu ateşe kar dayanmaz derler ya; Nita ve direkler de bir yere kadar dayandı. Ve uzatma dakikalarında Barış Alper’in volesi sonucu belirledi. Ev sahibi üç puan aldı, Gaziantep tek golle teselli buldu.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image