Arama

Bedrettin Ay Yazdı.. MUTSUZLUK OYUNU  

7 ay önce


Bedrettin Ay Yazdı.. MUTSUZLUK OYUNU  
ad image
ad image

Hani bazı zamanlar vardır geleceğin yol haritasının çizildiği anlalardır. Gaziantep’teki Kayserispor karşılaşması öyle bir şeydi. Konuk ekip yeni teknik direktörü Burak Yılmaz’la çimende. Sumudica’nın eli hayli zayıf. Djilobodji, Oğün ve Jetkoviç eksik. Kulübe de yetersiz.

İki takımın da orta alanda baskılı başladığı oyunda erken gol buldu konuk ekip. Ceza sahasındaki kargaşada topa son dokunan Eray eşitliği bozdu. Golden sonra kırmızı siyahlılar Mustafa ile kanattan ve Draguş’un gayreti ile hücum geliştirmeye çalıştı.

Golle moral kazanan Kayserispor meşin yuvarlağı daha efektif kullandı. Oyunu ile ev sahibi takım görüntüsü verdi. Gaziantep’in eşitlik mücadelesi tabelaya yansıyacak pozisyon üretmekten uzaktı. Aklımda sadece Drağuş’un auta giden topuk vuruşu vardı.

İlk perdeyi Kayserispor 20 yaşındaki Eray’la on iki kişi, ev sahibi Soresco ile bir kişi eksik oynadı.

Aynı görüntülerle başladı ikinci bölüm. Maxsim’in şahsi gayreti ile kazandığı pozisyon penaltıdan serbest vuruşa döndü. Sonuçsuz. Son yarım saate Badji ile başladı Sumudica. Hayret..Soresco hala oyunda. Biz böyle oyunculara eskiden “Hocanın oğlu” derdik.

Üç puanın çok önemli olduğu vurgulanmış iki içerde oyuna asılmaya başladı kırmızı siyahlılar. M’Bakata’nın ortaları  sonrası Maxsim’in gönderdiği top sonucu etkiledi. Badji’nin kafa vuruşu eşitliği getirdi.

Ev sahibinin baskı kurduğu anlarda Kayserispor’un hızlı atakları vardı. Gökhan’ın vuruşunun çataldan dönmesi onlar için şansız andı. Son anlarda Gaziantep’in üç puan için gayreti kaleci Bilal’ın ellerinde eridi.

Puanlar paylaşıldı. Kimse memnun olmadı. Tam bir mutsuzluk karşılaşması oldu.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image