Arama

Bedrettin Ay Yazdı… Kabak Tadı

8 ay önce


Bedrettin Ay Yazdı… Kabak Tadı
ad image
ad image

Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü Mersin’de kozlarını paylaştı. Djilobodji’nin yokluğunda Ertuğrul ve Morais şans buldu. Görev değişiklikleri de vardı. MBakata sağbek, Mustafa sağ kanat, Ertuğrul sol stoper. Kulübede Sumudica yok, Petre var.

Tatsız tuzsuz bir ilk yarı izledik. Hatayspor meşin yuvarlağı istediği gibi koşturdu, oyunu rakip alana yığdı. Ama rakip iyi kapandığından pozisyon üretemediler. Topa çok az sahip olabilen Gaziantep sadece rakibi kovalamakla yetindi.

İki takımın sadece bir köşe vuruşu kullandığı, bir elin parmakları kadar şut atılan bu bölümde kaleciler çok rahattı.

İkinci bölümde de aynı görüntüler vardı. Oyunun kontrolü Hatayspor’da olsa da…Bol mücadele, az pozisyon. Ev sahibinin etkili olduğu anlarda ise Kaleci Nita başarılı oldu. İki kulübeden de müdahaleler gelse de sonucu etkileyecek aksiyon yaratamadılar. Konuk ekip adına sadece Draguş’un vuramadığı ve Markoviç’in kaleci Erce’de kalan vuruşu var. Mustafa’nın kenara alınmasını anlamak mümkün değil. Maxsim’in dokunulmazlığı mı var..?

Puanlar paylaşıldı. Sahada ki kabak tadı veren futbolu; Oğün,Nita ve Hatayspor’dan Ömer Faruk ile Görkem tatlandırmaya çalıştı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image