Arama

Bedrettin Ay Yazdı.. İki Çıplak

3 gün önce


Bedrettin Ay Yazdı.. İki Çıplak
ad image
ad image

Karşılaşmalara bu sezon pek ısınamadık. İki maç sonra tatil..üç maç yine tatil. Tatil bitti  ve Gaziantep Futbol Kulübü Kayseri’de. Transfer yasaklı ev sahibinde Sinan Kaloğlu’nun ilk maçı. 

Tribünde olan Selçuk İnan Furkan yerine Kozlowski ile başladı.

Ev sahibinin daha etkin gözüktüğü ilk çeyrekte akılda kalan Soresco’nun iptal edilen golü oldu. Orta alan mücadelesi ön planda. Maxsim geri gelmediği, Kozlowski hücum ağırlıklı olduğundan Kaysersipor topla daha çok beraber.

Hızlı çıkan Sorescu’nun harika pasına Okereke sadece dokundu. Bu gol sevinci sadece iki dakika sürdü. Tecrübeli ayak NDiaye’nin hatası ile ev sahibi Aylton ile eşitliği buldu. İlk bölümün son sözünü, hocasını zor durumda bırakmamak adına Kozlowski harika bir vuruşla söyledi.

Karşılıklı hamleler ile başladı ikinci bölüm. Mane karşısında aksayan sarı kartlı Ertuğrul yok, Ömürcan çimende. Bu da çare olmadı. Kayserispor yine hızlı ve etkili başladı ve öyle de devam etti. Konuk ekip  oyunun sadece savunma bölümünde kaldı. Beklenen oldu Cordoso eşitliği sağladı.

Sarı kırmızılıların; duran top ve korner fırtınasını bir türlü dindiremedi Gaziantepli oyuncular. Neler kaçırdı…neler Kayserispor. Hamle geldi tribünden. Mustafa ve Furkan oyunda temposu düşen Maxsim ve Longoyi kulübede. Bu değişiklikle oyun dengelenir gibi olduysa da fazla sürmedi. Ev sahibi baskıyı bir türlü azaltmadı. Kenan ve Arda’nın girişi de skoru korumaya yetti. Puanlar paylaşıldı, sevinen olmadı.

İki çıplak..yine çıplak kaldı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image