Arama

Bedrettin Ay Yazdı.. Hatalar Zinciri

7 ay önce


Bedrettin Ay Yazdı.. Hatalar Zinciri
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü Sivas’ta. Yağış yok, zemin kötünün iyisi. Yeni transfer Sorescu ayağının tozu ile çimende.  Ertuğrul’un acemiliği ile adeta penaltı ile başladı oyun. Manaj vurdu, top ağlarda.

İlk çeyrek dolmadan bu kez kaleci Nita’nın hatası, Emrah yerde yine penaltı. Manaj yine başarılı. Ertuğrul Arda’yı aratıyor. Golden sonra Gaziantep’in skoru azaltma gayreti olsa da, baskıda başarılı olmadıkları için Sivasspor oyunu istediği gibi yönlendirdi.

Bu kez hata el değiştirdi. Aaron kaptırdı, Maxsim pas, Draguş gol. İlk perdenin sonlarında Maxsim’in gayreti ile Gaziantep rakip kale önünde daha çok gözüktü. Ve harika bir golle eşitlik geldi. Djilobodji köşenin örümceğini aldı. Eşitlik var.

Hamle ile başladı ikinci bölüme Sumudica. Jetkoviç dışarı yeni transfer Acosta çimende. Draguş’un durduk yere sarı kartla cezalı duruma düşmesini anlamak mümkün değil.

İkinci bölümde kırmızı siyahlılar daha derli toplu. Pozisyonlarda buldular ama kaleci Ali başarılı. Son yirmiye girerken delikanlı hakem meraklısı Bülent Uygun’dan hamle geldi. Murat ve Kerem oyunda. Acosta ortada yok, Soresco bi var bir yok. İkisi de hazır değil.

Oyun dengede giderken Maxsim defansa yardım sırasında ikinci sarıdan kızardı. Konuk ekip on kişi. Ev sahibinin eksik kalan rakibi karşısındaki baskısı Gaziantep’in akıllı direnişi ile sonuçsuz kaldı.

Puanlar paylaşıldı. Gaziantep’in kare ası Djilobodji, Oğün, Mustafa ve Maxsim oldu. Ev sahibinden Manaj parladı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image