Arama

Bedrettin AY Yazdı.. Günaydın Sumudica

7 ay önce


Bedrettin AY Yazdı.. Günaydın Sumudica
ad image
ad image

Galibiyete hasret, çıkış arayan iki takım; GF Kulübü ve Konyaspor Gaziantep’te kozlarını paylaştı. Maxsim ve Draguş yok. Arda döndü, Mirza ve Morais şans buldu. İlker ve M’Bakata’ın tercih edilmemesi ve Furkan’ın forvet arkası görevi ilginç.

Oyunun kontrolü konuk ekipte gözükse de denk bir mücadele oldu çimende. İki takım da zaman zaman rakip kale önünde pozisyon üretemeye çalıştı. Konya’da Marlov, Gaziantep’te Markovi çalışkan.

İlk yarıya belirleyen goller, pozisyonsuz yarım saatten sonra hiç beklemedik anlarda son çeyrekte geldi. Mustafa’nın gayreti ile sürpriz golcü Ogün’le ev sahibi, çalışkan oyuncu Marlov’la Konyaspor. Marlov’un vuruşunda Arda-Mustafa- Nita üçlüsünün dikkatsizliği üzücü idi.

İkinci yarıda da değişen bir şey olmadı futbol adına. İki ekipte önce kaybetmemeye şartlandığı için adeta sıra ile hücum etti. Son yarım saate girerken Sumudica yanlışını gördü. Furkan ve Mirza’yı yanına alıp İlker Ve Sorescu’yu yolladı oyuna. Konyaspor’un yeni teknik direktörü Ömeroviç’te üç oyuncu ile karşılık verdi.

Saha kenarı müdahalelerine rağmen saha içi görüntüsü değişmedi. Morais’in yerine M’Bakata oyunda son çeyrekte. Günaydın Sumudica..!

Son anlarda iki takımın pozisyon üretmekten uzak çabaları izlendi.  Öncelikle kaybetmemek için uğraştılar ama ikişer puan kaybettiler.

Gaziantep’in iki puan kaybının sorumlusu futbolcular değil Sumudica’dır. İlk on bir tercihi sonucu etkiledi. Mirza ve Morais şansını kullanamadı. M’Bakata’nı yokluğunda sol kanat öksüz kaldı. Furkan’a verilen görev nedeni ile hem orta saha eksik kaldı, hem hücumda verim eksikliği yaşandı. Ve Maxsim ile Daraguş’un önemi ortaya çıktı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image