Arama

Bedrettin Ay Yazdı… DOKUZ DOĞURDU SUMUDİCA

6 ay önce


Bedrettin Ay Yazdı… DOKUZ DOĞURDU SUMUDİCA
ad image
ad image

Başakşehir Gaziantep’te. Sumudica nedendir bilinmez Soresco ve Morais’ten vazgeçemiyor. Papi ve Mustafa yok. Orta alan Öğün’e yüklenmiş.

Al gülüm.. Ver gülüm başladı oyun. İlk çeyrekte Soresco ve Davidson’un gayretleri vardı takımları adına. Morais pasif kalınca Deniz sağ tarafı korşdor etti. Konuk ekip kısa paslarla hücuma çıkarken, Gaziantep uzun topları tercih etti. Çünkü oyunu saha içinde organize edecek lider oyuncu yok. Bu artık çok sırıtıyor. Draguş bencil. Monteiro çok koşuyor ama adeta avara kasnak. Hayrettir Gradel kaptan. Kriter ne ola ki..!

İlk bölümde Piatek’in kafa  vuruşunu kaleci Nita’nın bloke edişi dışında aklımda kalan pozisyon yok. Tatsız bir ilk yarı oldu. Ne oynayanlar ne de tribündekiler mutlu.

Çağdaş Atan Figueirodo’nun yerine Mehdi ile başladı ikinci bölüme. Pek oyuncusu sahada yokmuş gibi bir mücadele eden ev sahibi kalesinde golü de gördü. Piatek kafa ağlar sarsıldı. Sumudica da dayanamadı, Monteiro ve Badji’yi alıp Maxsim ve Markoviç’i yolladı çimene.

Değişikler de çare olmadı. Konuk ekip oyunu istediği gibi yönlendirdi. Deniz ve Draguş’un golleri VAR’la iptal oldu. Gaziantep’in son anlardaki bir plana dayanmayan baskısı sonuçsuz kaldı, kalmaya da mahkumdu zaten. Uzatmalarda Mehdi ile bir gol daha bulan konuk ekip üç puanı çok kolay hanesine yazdırdı.

Seyirciler dokuz doğurdu, kırmızı siyahlıların da nur topu gibi bir mağlubiyeti oldu. Yetti be artık Sumudica… Biri bu adamın oyuncu tercihlerini ve çağ dışı futbol anlayışını sorgulasın artık. Paraşüt açıldı haberiniz olsun. Erdal Güneş’in suçu ne idi be azizim..?

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image