Arama

Bedrettin Ay Yazdı.. BÖYLE BUYURDU ZERDÜŞT

4 gün önce


Bedrettin Ay Yazdı.. BÖYLE BUYURDU ZERDÜŞT
ad image
ad image

Lig yeniden start aldı. Gaziantep Sivas’ta. Gidenler.. gelenler.. Hayli değişik bir kadro çimende. Sanırım oyum sonucu etkiliyecek.

Gaziantep golle başladı oyuna. Kalecinin hatası, Kenan yerde. Penaltıyı Maxsim ağlara yolladı. İyi bir başlangıç konuk ekip adına. Golden sonra Sivasspor kontrolü ele aldı. Ama iki takımda penaltı dışında pozisyon üretemedi. Sarı kartlar arttı.

Oyun zaman zaman dengelendi. Orta alanda Ogün etkili, Manduki kayıp. Maxsim oyun lideri gibi.. Emre sağdan gitmeye gayret ediyor. İkinci çeyrekte kaleciler rahat.

Ev sahibi son çeyrekte ısrarla aradığı golü Manaj’la buldu. Korner kafa vuruşu ve top ağlarda. Manaj sakatlandı Gaziantep defansı nefes aldı. İlk bölümü konuk ekip penaltı dışında şut atamadan kapattı.

İkinci perdeye bitirdiği gibi başladı Sivasspor. Kartlar yine çoğaldı. Gaziantep nadir bulduğu hücum etkinliklerini pas hataları ile harcadı. Ev  sahibi Manaj’ı aradı. Orta saha mücadelesi ön planda. Selçuk İnan anlaşılmaz değişikliklere imza attı. Oyun kuran Maxsim ve orta alanın dinamosu Ogün kenarda. Hayret Manduki hala oyunda.

Selçuk İnan’a cezayı Keita kesti. Tabelayı değiştirdi ama ikinci sarıdan kızardı. Rakip on kişi ama gol arayan ev sahibi bek Murat ile farkı ikiledi.Son dakikalarda Gaziantep’in farkı azaltma çabaları karşılık gördü. Kenan bir gol buldu, birini de çok kolay kaçırdı.

Ve üç puan ev sahibinin. Ogün, Bruno, Okereke, Longoyi ve Kenan’ın gayreti Selçuk İnan’ın tercih hataları ile boşa gitti.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image