Arama

Bedrettin Ay Yazdı.. Bir teselli verrr

6 gün önce


Bedrettin Ay Yazdı.. Bir teselli verrr
ad image
ad image

Gazaiantep futbol kulübü Eyüpspor’a konuk oldu. Eyüp aşina kadrosu ile sahada. Selçuk İnan; geçtiğimiz hafta olumlu sinyaller veren kadroyu Kozlowski dışında korumuş. Maxsim tercihi kazanma adına atılmış bir adım mı acaba..?

Oyunun kontrolü ilk bölümde ev sahibinde oldu. Caner ve Saiz ile kanatları kullandılar. Rakibe önde basan Gaziantep uzun toplarla da hücum girişimleri yaptı. Eyüpspor’un üst üsta kullandığı kornerler sonucu Ahmet fileleri sarstı. Konuk ekip defansı üzdü.

Okereke topla buluşturulamadı. Sağda daha olumlu işle yapan Sorescu, takımının ilk isabetli şutunda tabelayı değiştirdi.

İlk perde eşitlikle bitti ise kaleci Sokratis’i kutlamak gerek. Önce Emre’nin, tekrarında Thiam’ın penaltı vuruşlarını kurtardı. Alkışlar kaleci Sokratis Dioudis’e.

İkinci perde de meşin yuvarlağı rakibe bırakıp oyunu kendi alanında kabul etmeye devam etti konuk ekip. Hal böyle olunca da sahayı enine boyuna rahatça kullandı Eyüp. Temposu düşen Maxsim yerini Oğün’e bıraktı. Oyunun kontrolünü bu denli rakibe bırakır, rakibin pas hatalarına bel bağlarsan akıbet kaçınılmaz olur. Nitekim Emre Akbaba faturayı geri ödemesiz kesti.

Gol için oyun disiplininden kopan Gaziantep, bir planı olmadan hücum girimlerinde bulundu. Bu kez de Thiam  inatla skora direnen kaleci Sokratis’i avladı. İki tarafta çok sayıda oyuncu değiştirdi. Ev sahibinin skoru korumak için rölanti olması Emre Taşdemir adına gol getirdi. Bu gol sadece teselli oldu.

Bir kez daha anlaşıldı ki; iyi mücadele etmek bi yere kadar. O da puana ulaşmada yeterli olmuyor. Akıllı oynamak, meşin yuvarlakla arkadaş olmak ve hücum aksiyonları planlamak gerekiyor. Üç isabetli şutla maç kazanılmaz.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image