Arama

ATV kazasında Gaziantep FK’lı yöneticiyi yıkan haber

11 ay önce

Bugün akşam saatlerine yakın yaşanan Atv kazasında hayatını kaybeden Hüseyin Akın, Gaziantep FK’nın eski yöneticisi Mesut Akın’ın oğlu çıktı..

ATV kazasında Gaziantep FK’lı yöneticiyi yıkan haber
ad image
ad image

Gaziantep Futbol Kulübü'nün eski yöneticilerinden Mesut Akın'ın oğlu ATV kazasında hayatını kaybetti. Cevdet Akınal yönetiminde As Başkan olarak görev yapan Mesut Akın, bu akşsm saatlerinde yaşanan Atv kazasında biricik oğlu Hüseyin Akın’ı kaybederken acı haber aileyi yıktı.. Kırmızı-Siyahlı kulüpte yaşanan kaza sonrası hayatını kaybeden Hüseyin Akın için baş sağlığı mesajı yayınladı.. işte o mesaj; "Kulübümüzde geçtiğimiz dönem Futbol Şube Sorumlusu olarak büyük hizmetlerde bulunan Sayın Mesut Akın’ın biricik evladı Hüseyin Akın’ın elim bir kaza sonucu hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.  Başta Mesut Akın olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diler, Hüseyin Akın’a Allah’tan rahmet dileriz"

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image