Arama

Altunkaya Grubu'nda futbol heyecanı yaşandı

1 yıl önce

Altunkaya Şirketler Grubu tarafından düzenlenen Altunkaya Group Geleneksel Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuvada şampiyonluk kupasını Confy takımı kaldırdı.

Altunkaya Grubu'nda futbol heyecanı yaşandı
ad image
ad image

Çekişmeli geçen karşılaşmaların sonunda, Altunsa ve Confy takımları finale kaldı. Turnuvanın son gününde final maçını oynayan Altunsa ve Confy takımları, izleyenlere zevkli ve çekişmeli bir maç keyfi yaşattılar.

 

Altunsa Şirketler Grubu çalışanlarının ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği final müsabakası adeta karnaval havasında geçti. 30'ar dakikalık iki devre ve 60 dakika üzerinden oynanan maçın son dakikalarında goller ard arda gelirken rakibine göre bulduğu pozisyonları gole daha fazla çeviren Confy şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. Müsabaka sonunda ise sahada büyük bir coşku yaşandı.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI MAHSUM ALTUNKAYA'NIN ELİNDEN ALDILAR

Altunkaya Şirketler Grubu her yıl geleneksel hale getirdiği Altunkaya Group Geleneksel Futbol Turnuvasının kupa töreni, final karşılaşmasının ardından gerçekleştirildi. Törende iki takımı da Altunkaya Şirketler Grubu yönetim kurulu başkanı Mahsum Altunkaya tebrik etti. Altunkaya önce ikinci olan Altunsa takımı oyuncularına madalyalarını verdi. Mahsum Altunkaya, son olarak ise şampiyon olan takımın oyuncularına kupa, madalya ve ödüllerini teslim etti.

MAHSUM ALTUNKAYA TEBRİK ETTİ

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya final maçının ardından kupa töreninde yaptığı konuşmada tüm takımları tebrik etti. Altunkaya; " Turnuvanın başından sonuna kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımıza şirketimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Turnuva boyunca burada mücadele eden tüm takımlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Şampiyon olan Confy'i ayrıca tebrik ediyorum. En az onlar kadar şampiyonluğu hak eden Altunsa'daki arkadaşlarımızı da canı gönülden tebrik ediyorum." dedi

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image