Arama

Acun Ilıcalı tarihe geçecek! Futbolda tarih yazmak istiyorum

10 ay önce

Türk iş insanı Acun Ilıcalı, inews muhabiri Mark Douglas'a verdiği röportajda hedefledi, kulübü Hull City'nin durumu ve çalışmaları hakkında konuştu. Ilıcalı, "Futbol tarihine geçmek istiyorum" dedi.

Acun Ilıcalı tarihe geçecek! Futbolda tarih yazmak istiyorum
ad image
ad image

 

The X Factor, Pop Idol, American Idol ve Britain's Got Talent gibi dünyaca ünlü programların yapımcısı Simon Cowell'a benzetilen Acun Ilıcalı için "Türk Simon Cowel" denildi. 

Karizmatik medya patronunun "Her şey kısa sürede gerçekleşmeli" sözlerine yer verilen yazıda, Acun Ilıcalı'nın hedefinde Avrupa'da başka bir kulüp satın almak üzere olduğu kaydedildi. Acun Ilıcalı'nın bir sonraki kulübünün ise Afrika olacağı belirtildi. 

Acun Ilıcalı'nın hedeflerinin başında Hull City ile İngiltere Premier Ligi'ne çıkmak olduğu kaydedildi ve şu ifadeler kullanıldı, "Michael Jordan'ı hatırlar mısınız? Basketbol kariyerini sonlandırıp beyzbol oynadığında herkes şoke olmuştu. Benim durumum da benzer. Medyada her şeyi hayal ettiğim şekilde başardım. Sıfırdan buraya yükseldim. ''

''Türkiye'nin bir numaralı kanalıyız. Türkiye'nin bir numaralı yayın platformuyuz. Türkiye'nin en başarılı uluslararası yapım şirketiyiz. Şimdi yeni bir işe sıfırdan başlamış gibi hissediyorum ve bunun beni ne kadar heyecanlandırdığını anlatamıyorum. Medya günlerine başladığım gibiyim. İlk günlerdeki gibi hissediyorum. Küçük başarılarla mutlu oluyorum."

"Futbolda tarih yazmak istiyorum"

Futbolda da medyada olduğu gibi başarılı olmak istediğini söyleyen Acun Ilıcalı, "Futbolda tarih yazmak istiyorum. Bunun en iyi yolu da İngiltere; çünkü Premier Lig dünyanın zirvesi. Bu tartışılmaz, futbolun NBA'i. Bü yüzden İngiliz futbolunda becerilerimi göstermek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

Dışarıdan gelenlerin İngiliz futbol kulüplerine yatırım yapma motivasyonları konusunda şüpheci olunduğu belirtilen yazıda, Ilıcalı'nın , yaptığı yatırımın geri dönüşünün kesinlikle dikkate alınmadığı konusunda ısrar ettiği vurgulandı. Acun Ilıcalı'nın daha çok bir taraftar gibi davrandığı ve şehrin insanlarını daha fazla mutlu etmek istediği kaydedildi. 

"Özel jet hayatınızı değiştirir, futbol kulübü de aynı şey"

Kulüp sahib olmayı özel jet almayla kıyaslayan Acun Ilıcalı, "Hiçbir şey finansal hesaplamalara dayanmıyor. Özel uçağımı aldığım zaman pilotuma bunu almayı sordum, o da bana 'Acun, parayı hesaplıyorsan özel jet alma' dedi. Futbol kulübü için de aynı şey geçerli, parayı düşünmeyin. Hiçbir finansal hesap sizi mutlu etmez ama özel bir jet hayatınızı değiştirir, bir futbol kulübü de aynı şeydir. Hiçbir hesaplamada para kazanacağınızı kağıda yazamazsınız. Bu bir tutku. Jet lükstür, futbol kulübü de aynı. Paranın satın alamayacağı bir mutluluk verir" diye konuştu. 

Takımın kombine sayısının Acun Ilıcalı'nın almadan önce 12 bin olduğu, şimdi 21 bine çıktığına vrugu yapılırken; Acun Ilıcılı, "Bundan dolayı çok gururluyum. Stadyuma her çıktığımda Hull'un güzel insanları bana sevgi gösteriyor ve bu sevgi, bu inanç bizi daha da yukarılara taşıyacak" ifadelerini kullandı.

 

Etiketler : Acun Ilıcalı Mark Douglas Hull City İngiltere Survivor İngiltere Premier Ligi
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image