Arama

Yumruklu saldırıya uğrayan Halil Umut Meler ilk kez konuştu

9 ay önce

Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan maçın sonunda Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler ilk kez konuştu.

Yumruklu saldırıya uğrayan Halil Umut Meler ilk kez konuştu
ad image
ad image

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler , "Bugün dünya çapında gündem oluşturan bu olay neticesinde verilecek olan cezaların; spor ile birlikte sağlıkta, eğitimde, aile içinde, trafikte, sokaktaki günlük yaşantıda ve hayatın her alanında uygulanmakta olan şiddet olaylarında emsal olacak nitelikte caydırıcı olmasını diliyorum. Bu konuda hem adli makamlara hem de Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulları’na caydırıcı cezalar verecekleri konusunda güvenim sonsuzdur" dedi. 

Halil Umut Meler: "Olayın sorumlularının, faillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğimi bilmenizi istiyorum. Günlerdir kamuoyunu meşgul etmekte olan bu menfur hadise, sadece bir spor müsabakası içerisinde yaşanmış gibi değerlendirilmemelidir." diye konuştu. 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image