Arama

Yönetimden Gaziantep FK’ya 100’er bin dolar bağış

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarının başladığını belirterek yönetim kurulu üyelerinin kulübe 100’er bin dolar bağış yaptığını söyledi.

Yönetimden Gaziantep FK’ya 100’er bin dolar bağış
ad image
ad image

Oluşturulan yeni yönetimle futbolcuların uyum içerisinde çalışarak, Süper Lig’de başarıyı yakalayacaklarını kaydeden Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, Spor27.net ve Mustafa Teke'ye açıklamalarda bulunarak, “Kongremizi yaptık icra kurulumuzu oluşturduk. Ben ve 14 icra kurulumuzla herkes üzerine düştüğü kadarıyla takımımıza bağış adı altında 2 milyon 500 bin liraya tekabül eden 100’er bin dolar bağış yaptık. Bundan sonrasında da yönetimle büyük bir uyum içerisinde çalışacağız. Hocamız Erdal Güneş’e güveniyoruz. Hocamız 6 yıldır bu takımın her şeyini bilen bir evladımız olarak görüyoruz. Hem oyunculuk hem yardımcı hocalık döneminden kendisini biliyoruz. Erdal hocamız hem kişilik olarak hem karakter olarak iyi bir hoca. Ayrıca futbolcularımızın üzerinde ağırlığı olan iyi bir hocamız. Kendisinden beklenileni bu sezon verecektir diye düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image