Arama

Yeşil sahadan sahnelere uzanan başarı öyküsü!

11 ay önce

Gaziantep’in gururu olan ünlü sanatçı Mustafa Uğur, futbolu bırakıp sahnelere koşarken “Ölmem mi” türküsüyle bir anda şöhret olmanın kapısını araladı. Şu anda hem Türkiye’de hemde Avrupa’da aranan ses olan Mustafa Uğur, Tekspor Medya’yı ziyaret ederek hem hasret giderdi hemde Mustafa Teke ile eski günleri yad etti.

Yeşil sahadan sahnelere uzanan başarı öyküsü!
ad image
ad image

 

Gaziantepspor alt yapısında futbola başlayan ve ilerleyen yıllarda takımın ağabeyi konumuna kadar gelerek teknik adamların vazgeçilmez ismi olan Mustafa Uğur, 16 yaşında Gaziantepspor formasını giymeye başladı. Mustafa Uğur, yaşı 20’lere dayandığında ya sanatçı olacaktı, ya futbolcu.. Ama Mustafa Uğur yeşil sahadan vazgeçip sahneleri tercih etti. 1995 yılında Ölmem mi türküsüyle gönülleri fetheden ünlü sanatçı şu günlerde yine aranan ses oldu. 

TEKSPOR’U ZİYARET ETTİ

Gaziantepspor’da oynadığı dönemlerde taraftarların en çok sevdiği Gaziantepli isimlerden olan ve takım arkadaşlarına söylediği şarkılarla moral veren Mustafa Uğur, futbolu bıraktıktan sonra türkücü oldu. Uğur, önceki gün Tekspor Medya’yı ziyaret ederek Mustafa Teke ile hasret giderdi. İki Mustafa’nın buluşmasına Gaziantep’in ünlü ve sevilen tiyatrocusu Çeled Uşaglar’dan Orhan Uslu’da katıldı.

Teke1-i65129b8c1ffed.jpg

YENİ PROJELERLE GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Ünlü sanatçı Mustafa Uğur, yeni çıkaracağı türkülerle yine gönülleri kazanmaya geliyor. Gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da bir çok organizasyona katılmaya hazırlanan Mustafa Uğur, Gaziantep’in sevilen tiyatro grubu çeled uşaglar ile çok önemli bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. 10 şarkılık yeni albümünün Ekim ayı ortasında piyasaya sunulacağını söyleyen Uğur, “Albümümde herkesime hitap edecek, Gaziantep’in yerel türkülerinin de yer alacağı, insanları dilinden düşürmeyeceği şarkılar ve türkülerim var. Hayranlarım, yıllardır albüm çıkarmadığım için bana sitem ediyorlardı. Bu albümüm ile, sessizliğimi bozacağım” dedi.

GAZİANTEP BENİM YUVAM

1975 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen ve burada büyüyüp burada futbol sahalarına çıkan ve ardından sahnelerde çok sevilen türkülerini seslendiren Mustafa Uğur, Gaziantep’te olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, “Her geldiğimde kendimi o kadar rahat hissediyorum ki. Bu kez Gaziantep benim için daha farklıydı. Tüm eski arkadaşlarımı görme şansım oldu. Gaziantep benim yuvam. Bu şehir bizim şehrimiz. 6 Şubat depreminden sonra depremden etkilenen 11 şehrimizi tekrar ayağa kaldırmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

Teke4-i65129ba2dff5b.jpg

GAZİANTEPSPOR’U UNUTAMIYORUM

16 yaşında iken Gaziantepspor A takım formasını giymeye başlayan ve ilerleyen yıllarda takım kaptanlığına kadar yükselen Mustafa Uğur, Gaziantepspor’da çok güzel günler geçirdiği belirterek, “Gaziantepspor kalbimizde yaşıyor. Ben Gaziantepspor’da çok güzel günler geçirdim. Daha sonra Kahramanmaraş’a gittim. Oradan da sahnelere adım attım. Futbolculuk dönemim dolu dolu geçti. Şu anda da Gaziantep Futbol Kulübü’nün maçlarını fırsat buldukça izliyorum. Hemen hemen hergün Gaziantep FK haberlerini sizlerden takip ediyorum. Gaziantep Futbol Kulübü’nün Süper Lig’de olması ve yaşaması gerekiyor. Hep birlikte bu takıma sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Teke3-i65129bbd9d8aa.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image