Arama

Türkiye-Japonya maçının başlama saatine dikkat!

1 yıl önce

UEFA 2024 Elemeleri D Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımımız, BAY geçtiği haftayı boş geçmeyecek ve Japonya ile hazırlık maçı oynayacak. Stefan Kuntz yönetimindeki Ay Yıldızlılar, son olarak Almanya'yı 4-1 deviren Japonya karşısında mutlak galibiyet hedefliyor.

Türkiye-Japonya maçının başlama saatine dikkat!
ad image
ad image

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu'nda bulunan A Milli Futbol Takımımız, 5. maçında konuk ettiği Ermenistan'la 1-1 berabere kaldı. 10 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Ay Yıldızlılar, BAY geçtiği 6. maç dönemini boş geçmeyecek. Stefan Kuntz yönetimindeki Milli Takım'ın hazırlık maçındaki rakibi Japonya olacak. Milliler, Almanya'yı 4-1 mağlup ederek Panzerler'in hocası Hansi Flick'in görevine son verilmesini sağlayan Japonya engelini aşarak moral depolamayı hedefliyor.

Türkiye-Japonya maçı nerede oynanacak? Türkiye-Japonya maçının hakemi kim?

Türkiye-Japonya maçı Belçika'nın Gent kentinde bulunan Cegeka Arena'da oynanacak. Müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout yönetecek. Lindhout'un yardımcılıklarını Rens Bluemink ve Roy de Nas yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Jonathan Lardot olacak. Müsabakada Erwin Blank VAR, Ingmar Oostrom ise AVAR olarak görev yapacak.

Türkiye-Japonya hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün Cegeka Arena'da oynanacak ve saat 15.20'de başlayacak Türkiye-Japonya hazırlık maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak. Türkiye-Japonya maçının canlı takibi ve tüm detayları haberimizde olacak.

Türkiye-Japonya muhtemel 11'ler:

 

 



 Türkiye: Altay, Mert, Ozan, Çağlar, Kazımcan, Salih Özcan, Salih Uçan, Yusuf, Hakan, Barış Alper, Bertuğ

Japonya: Osako, Sugawara, Itakura, Tomiyasu, H.Ito, Morita, Endo, J.Ito, Kamada, Mitoma, Ueda

Forvette gözler Bertuğ Yıldırım'da

Türk futboluna adını Hatayspor’da duyuran ve yaz transfer döneminde Fransız ekibi Rennes’e transfer olan Bertuğ Yıldırım, bu Milli arada ilk kez aday kadroya çağrılmıştı. Teknik direktör Stefan Kuntz’un, Ermenistan karşısında son anlarda oyuna soktuğu Bertuğ, attığı golle Ay-Yıldızlılar’ın sahadan beraberlikle ayrılmasını sağlamıştı. Kuntz’un, bugünkü Japonya karşılaşmasında 21 yaşındaki futbolcuya, ilk 11’de şans vermesi bekleniyor. Genç forvetin yanı sıra sol bekte Kazımcan ve sağ kanatta Yusuf Sarı gibi isimlerin de Uzak Doğu temsilcisine karşı sahada olmaları bekleniyor.

Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı kadrodan çıkarıldı

Japonya ile özel maçta karşılaşacak A Milli Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Kerem Aktürkoğlu, Ermenistan karşılaşmasında boyun ve göğüs travması geçirmesi, Abdülkerim Bardakcı ise hamileliğinin son döneminde olan eşinin yanında bulunması için kendisine izin verilmesi sebebiyle aday kadrodan çıkarıldı.

21 yıl sonra yeniden...

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Belçika’da karşılaşacağı Japonya ile 21 yıl sonra yeniden rakip olacak. Ay-Yıldızlılar, Japonlar’la son karşılaşmasını 2002 Dünya Kupası’nda oynamıştı. Turnuvanın Güney Kore ile birlikte ev sahiplerinden Japonya’yı, Son 16 Turu’nda Ümit Davala’nın attığı golle 1-0 yenmiş ve adımızı çeyrek finale yazdırmıştık. Milliler, bu turnuvada üçüncü olarak da tarihi bir başarı elde etmişti.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image