Arama

Türkiye için milli gece! A Milli takımın rakibi Hırvatistan

8 ay önce

Avrupa Şampiyonası D Grubu Eleme maçında A Milli Futbol Takımımız bu akşam 21.45’te Osijek şehri Opus Arena’da Hırvatistan ile liderliği yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya gelecek.

Türkiye için milli gece! A Milli takımın rakibi Hırvatistan
ad image
ad image

İlk maçta ülkemizde oynanan maçta Hırvatistan’a 3-0 mağlup olan Türkiye A Milli Futbol Takımımız bugün oynayacağı rövanş mücadelesinde rakibini yenerek liderlik yolunda önemli bir engeli aşmaya çalışacak. Grubunda geçen ay oynadığı son maçta Ermenistan ile 1-1 berabere kalarak önemli fırsatı tepen kırmızı-beyazlıların gruptan çıkmak adına bu akşam Osijek’te puan almaktan başka şansı bulunmuyor.

MONTELLA İLK SINAV

Ermanistan karşısında kaybedilen 2 puanın ardından büyük eleştirilere neden olan teknik direktör Stefan Kuntz ile yollarını ayıran A Milli takımımızın yeni teknik direktörü olan Vincenzo Montella, bugün ilk sınavını Hırvatistan karşısında verecek. Bu akşam saat 21.45’te başlayacak olan ve TRT 1’den naklen yayınlanacak olan maçta kırmızı-beyazlı milli takımımız Hırvatistan karşısında zoru başarıp grupta çıkma yolunda önemli bir avantajı eline almaya çalışacak. İlk maçına çıkacak olan İtalyan teknik adamın Hırvatistan karşısına nasıl 11’le çıkacağı ise merakla bekleniyor. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image