Arama

Türkiye'de futbol kalpten oynanıyor

10 ay önce

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor teknik direktörü Patrcik Kluivert, Sabah'a açıklamalarda bulundu. Hollandalı çalıştırıcı, Türk futboluna övgüler yağdırdı.

Türkiye'de futbol kalpten oynanıyor
ad image
ad image

Süper Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Patrcik Kluivert, ligin en iyi forveti Aboubakar ve Icardi'nin olduğunu söyledi.

"Aboubakar çok iyi işler yapıyor"

Sizce ligin en iyi golcüsü kim?

Tabii ki en başta kendi forvet oyuncularımı çok seviyorum ve beğeniyorum. Ama Aboubakar'ı da söyleyebilirim. Kendisiyle Kamerun Milli Takımı'nda çalıştım. Çok iyi işler yapıyor.

"Mauro Icardi kalitesini gösteren bir futbolcu"

Icardi için ne dersiniz?

Galatasaray için çok değerli bir oyuncu. Onun için söylemeniz gereken çok bir şey yok zaten. Geçmişte ve şu an attığı gollerle kendi kalitesini gösteren bir futbolcu.

"Türkiye'de futbol kalpten oynanıyor"

Süper Lig, teknik ve taktik olarak sizce yeterli seviyede mi?

Taktiksel bir lig. Her hocanın ayrı taktiği, düşüncesi var. Fakat aynı zamanda çok fazla duygunun yer aldığı bir lig de diyebilirim. İnsanlar futbolu kalbinde yaşıyor. Bunu taraftarlarda da görebiliyoruz, sahada oynayan futbolcularda da görebiliyoruz. Bire bir kalpten ve çok duygu içeren bir lig olduğunu söyleyebilirim.

"Geleceğimiz sonuçlara bağlı"

Hayalleriniz ve hedefleriniz nedir?

Hoca olarak uzun vadeli planlara inanmıyorum. Çünkü hocaların uzun planlarının olabileceğini düşünmüyorum. Kısa dönemlik hedefiniz de sonuçlar olmalı. Sonuçlar geldikçe bu sizin sürenizi uzatır. Bunu uzatmak tamamıyla sizin elinizde.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image