Arama

TÜFAD’dan anlamlı organizasyon! 11 ilden 132 sporcu geliyor

9 ay önce

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Gaziantep Şubesi, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin yıldönümünde büyük bir organizasyona imza atacak.

TÜFAD’dan anlamlı organizasyon! 11 ilden 132 sporcu geliyor
ad image
ad image

TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu ile Kent Konseyi Aile Çalışma Grubu'ndan Elif Emel Binici ile Şıh Mehmet Doğru, Tekspor.net'i ve Mustafa Teke'yi ziyaret ederek organizasyonla ilgili bilgi verdiler. 11 ilden 12 takımın katılacağı "Gaziantep Çocuklarla El Ele" minikler futbol şenliğinin 29-31 Ocak 2024 tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacağını söyleyen TÜFAD Gaziantep Şube Başkanı İsmet Savcılıoğlu, Kent Konseyi Aile Çalışma Grubu, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile TÜFAD Genel merkezinin destekleriyle 6 Şubat depreminin yıldönümünde 11 ilden 132 çocuğun Gaziantep'e gelerek burada futbol turnuvasına katılacağını dile getirdi. Savcılıoğlu, "İki grup halinde 6'şar takımla yapacağımız turnuvada grupların ismi Şahinbey ve Şehitkamil olacak. Bu maçlarda şampiyon tüm takımlar olacak. Tüm Çocuklar şampiyon olacak ve hepsine şampiyonluk kupası ve madalyası vereceğiz. Gaziantep'ten de bir takımımız bu turnuvada mücadele edecek. 11 ilden gelecek çocuklarımızın en azından deprem korkusunu üzerinden atmasını sağlayacağız" ifadesini kullandı. 
6ea95d96-b7c2-40ab-b95b-d5ff00f5fd6a-i6578b243740ce.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image