Arama

TFF Başkanı Büyükekşi’ye büyük haksızlık

11 ay önce

UEFA Konferans Ligi’nde önceki akşam Lugano ile karşılaşan ve sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılan Beşiktaş’ın taraftarının TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye yaptığı tezahürat Türk futbolunda büyük tepkiyle karşılandı. Büyükekşi ise Beşiktaş yönetimine tepki göstererek stadı terketti.

TFF Başkanı Büyükekşi’ye büyük haksızlık
ad image
ad image

Önceki akşam UEFA Konferans Ligi'nde Lugano ile karşılaşan ve sahadan 3-2 mağlup olarak ayrılan Beşiktaş'ın bu maçında tribünden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye Beşiktaş taraftarının  gösterdiği tepki ve tezahüratlara büyük tepki yağıyor. TFF'nin Gaziantepli başkanı Mehmet Büyükekşi, göreve geldiği günden buyana Türk futbolu adına önemli hamleler yaparak Türk futbolunun ilerlemesinde büyük çaba gösterirken Mehmet Büyükekşi ve yönetimine sporseverler sahip çıktı. Gaziantep Futbol Kulübü ve Gaziantepspor Kulübü'nün eski futbol şube sorumlusu Mehmet Özsayıcı, "üç büyüklerin istediği olmayınca basıyorlar küfürü. Ne yapsın transferinizi Mehmet Büyükekşi mi yapsın. O mu oynasın. transferlerinizi o mu yapsın. Akşam yapılan terbiyesizliği Gaziantep'in gururu birisine yapılmasını kınamamak elde değil" dedi. 

 

Spor Yazarı Mustafa Teke ise, “Türkiye için önemli bir isim, bir maçta hak edilmeyen görüntüyle karşılaşılıyor. Bunu zemin günler öncesinden hazırlayanlar Türk futbolunun düşmanıdır. Mehmet Büyükekşi ve Müslüm Özmen'in Türk futboluna katkısını kimse inkar edemez. Beşiktaş taraftarının yaptığı bu tezahüratları kınamamak elde değil” ifadesini kullandı. 

zsayıcı-i651fe065cf4bf.jpg

Etiketler : TFF Beşiktaş Lugano Ahmet Nur ÇEbi Mehmet Büyükekşi TÜrkiye FUtbol Federasyonu
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image