Arama

TFF'de değişim sürüyor! Rüştü Reçber gidiyor mu?

1 yıl önce

TFF, aralarında Serdar Bali, Cem Pamiroğlu ve Necdet Ergün'ün olduğu çok sayıda kişiyi daha işten çıkarttı. Daha önce işine son verilen Rüştü Reçber ise TFF'yi aradı. TFF'den Rüştü Reçber'e "Hayır kalıyorsun" cevabı verildiği iddia edildi.

TFF'de değişim sürüyor! Rüştü Reçber gidiyor mu?
ad image
ad image

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yönetiminin aldığı 65 yaş üstü personelin işine son verilmesi kararı doğrultusunda bir çok isimle yol ayrımı devam ediyor. Operasyon tamamlandığında yaklaşık 30 kişinin TFF ile olan iş sözleşmesi sonlandırılacak. Görevine son verilen isimlerden çoğu futbol kamuoyunun yakından bildiği eski futbolcular.

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre eski futbolcular Serdar Bali, Güngör Şahinkaya, Nejdet Ergün, Cem Pamiroğlu, Cezmi Turhan, Ömer Kaner'in TFF'deki görevine son verildi. Bir Trabzonspor efsanesi olan Serdar Bali, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda "Günaydın! Dostlar çiçekler açtı. Ben sabahleyin işe gidiyorum. Bu benim herhalde son işe gitmem oluyor, yaş 66. Yaş haddiden dolayı bırakacağız gibi gözüküyor. Ama videolarda daha çok beraber olacağız. Hepinize günaydın diyorum" dedi. Bali son olarak TFF Bölge Temsilcisi olarak görev yapıyordu.

Üç eski futbol yıldızıyla da yollar ayrıldı

Görevine son verilen isimlerden arasında üç eski futbol yıldızı da yer alıyor. Eski Trabzonsporlu Göngör Şahinkaya'nın U14 Oluşum Milli Takımları ve Scout Ekibi Teknik Direktörlü'ne son verildi. Nejdet Ergün de hem Trabzonspor hem Beşiktaş formalarını giyen eski futbolculardan. Ergün ise Milli Takımlar Bölge Antranörü olarak çalıştı. Fenerbahçe'nin eski milli oyuncularından Cem Pamiroğlu ise TFF Genç Oyuncu Yetiştirme Birimi Müdürü olarak çalışıyordu.

Turhan, Kaner ve Semerciğlu'na çıkış

TFF'nin görevine son verdiği bir  diğer isim Cezmi Turhan, bir dönem Beşiktaş'ta yardımcı hocalık da yaptı. Turhan, uzun yıllardır TFF Futbol Genel Direktör Yardımcısı pozisyonunda bulunuyordu. Eskişehirspor'un eski futbolcularından ve Fenerbahçe'nin eski yardımcı hocalarından Ömer Kaner de TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü bünyesinde antrenör eğitimcisi olarak bulunuyordu. İşine son verilen Trabzonspor'un eski milli futbolcularından Turgay Semercioğlu ise TFF'nin Trabzon Bölge Antrenörü'ydü.

Kadir Kardaş'ın kayınpederi de gitti

TFF'nin yollarını ayırdığı isimlerden biri de genel sekreter Kadir Kardaş'ın kayıpederi Coşkun Süer de yer alıyor. 80 yaşındaki Süer de TFF İzmir Bölge Antrenörü olarak kurum bünyesinde yer alıyordu. TFF Trabzon Bölge Tesis Müdürü Arif Özcan, TFF Herkes İçin Futbol İstanbul Bölge Yönetmeni Nevruz Şerif, Genç Milli Takımlar İdari Sorumlusu Timuçin Kalender de görevine son verilen diğer isimler. Yaş haddinden ötürü sözleşmesi sonlandırılan bir diğer kişi de kurumun foto muhabiri, yılların emektar gazetecisi Haydar Tanışan oldu.

  Rüştü Reçber TFF'yi aradı "Hayır" denildi

TFF yönetimi Milli Takımlar Dış İlişkiler Sorumlusu Rüştü Reçber ile de yolları ayırma kararı aldı. Bu bilgi kamuoyuna haber olarak da yansıdı. Ama elde ettiğimiz son bilgiye göre Reçber'in TFF'yi aradığı ve işine son verildiği bilgisinin teyit edilmediğini öğrendi. Reçber, yaklaşık 10 aydır İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşıyor. Reçber, Ankara Anlaşması çerçevesinde Londra'da şirket kurarak, vatandaşlık sürecini başlattı. TFF Bölgeler Sorumlusu olarak görev yapan, eski Beşiktaş Teknik Direktörü Rasim Kara ile TFF Riva Tesisler Müdürü Şeref Yalçın ile de yollar ayrılmıştı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image