Arama

TFF'de büyük operasyon! O isimlerle yollar ayrıldı

1 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yıllardır kurumda yer alan Rüştü Reçber, Rasim Kara ve Şeref Yalçın ile yollarını ayırdı. İşte detaylar.

TFF'de büyük operasyon! O isimlerle yollar ayrıldı
ad image
ad image

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin göreve gelirken planladığı operasyon parça parça devam ediyor. Daha önce çeşitli birimlerden 30 kişiyle yollarını ayırdan Büyükekşi'nin bu kez üç önemli isimle daha vedalaştığı kaydedildi.

TFF üç önemli isimle yolları ayırdı

Gazeteci İsmail Er, Milli Takımlar Dış İlişkiler Sorumlusu Rüştü Reçber, Riva Tesisler Müdürü Şeref Yalçın ve TFF Bölgeler Sorumlusu Rasim Kara ile yolların ayrıldığını yazdı. Ajansspor da daha önce Büyükekşi'nin Reçber ile yolların ayrılacağını duyurmuştu. Haberlerimizde ayrıca 65 yaş üstü isimlerle de yola devam edilmeyeceği haberlerimizde yer almıştı.

1990'lı yıllarda Türk Milli Takımı'nda Fatih Terim'in yardımcılığını yapan; 1996-97 sezonunda da Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünü üstlenen Rasim Kara, son olarak 2005-08 arasında Azerbaycan'da teknik direktörlük yapmıştı.  Kara, uzun yıllardır TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü bünyesinde bölgeler sorumlusu olarak görev yapıyordu.

Şeref Yalçın ise ismini Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi olarak duyurdu. Yıldırım Demirören'in başkanlık döneminde siyah beyazlı kulüpte yöneticilik yaptı. Yalçın, özellikle 2010 yılında ünlü NBA yıldızı Allen Iverson'ın transferiyle kamuoyunda adından çok söz ettirdi. Demirören'in TFF Başkanı olmasıyla birlikte Yalçın da Riva'ya gitti. Demirören sonrası göreve gelen Nihat Özdemir döneminde de tesislerden sorumlu yönetici olarak pozisyonunu korudu.

120 kez Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın formasını giyerek rekor kıran Rüştü Reçber, Fenerbahçe ile efsaneleşti. Reçber, Barcelona'ya transfer olsa da yeterli şansı bulamayıp geri döndü. Beşiktaş forması da giyen ve Fenerbahçe'de olduğu gibi burada da şampiyonluk yaşayan Reçber, futbolu bıraktıktan sonra Milli Takımlar Genel Koordinatörü oldu. Ancak Fatih Terim'in milli takıma gelmesiyle ayrıldı.

Bir süre gazetede yazarlık, televizyonlarda da yorumculuk yapan Rüştü Reçber, Nihat Özdemir döneminde TFF bünyesine girdi. Reçber, Milli Takımların Dış İlişkiler Sorumlusu oldu. Ancak son zamanlarda Reçber'in İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşamaya başladığı ve fiilen görevini yapmadığı iddiaları medyada sık sık yer almaya başlamıştı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image