Arama

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den VAR açıklaması

1 yıl önce

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi VAR ile ilgili açıklama yaptı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den VAR açıklaması
ad image
ad image

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, federasyon olarak iyi niyetle çalıştıklarını ve Türk futbolunun marka değerini yükseltmek istediklerini söyledi.

BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin bilgilendirme toplantısının ardından, basın mensuplarının ziyareti için kapısını açtığı VAR Sistemi Merkezi'nde konuşan Büyükekşi, başkanlık sürecini, yeni projelerini, hakem konusunu ve beklentilerini paylaştı.

VAR’DA DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN BİRİSİYİZ

VAR sistemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Büyükekşi, "VAR uygulamasında dünyadaki en iyi birkaç ülkeden biriyiz. Ama yeter mi, yetmez. Mutlaka eksiklerimiz olacak. Çünkü insanoğlu her zaman hata yapabilir. Bu hataları da düzelterek gidiyoruz. VAR hakeminin aynı yardımcı hakemler, dördüncü hakem gibi yardımcı hakem olduğunun özellikle altını çizdik. Çünkü son karar yine orta saha hakeminin. Birkaç kulüp istedi diye VAR sistemi ortadan kaldırılmaz dedim. Herhalde bir anket yapsak takımların yüzde 90'ı VAR sisteminin devam etmesini ister. Çünkü baktığımızda 90 tane pozisyona müdahale edilmiş. 90 tane pozisyonun 85 tanesinde doğru karar verilmiş." ifadelerini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image