Arama

Şut ve Gol sergisi açıldı! Gaziantep FK forması Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edildi

1 yıl önce

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında, "Futbol kardeşliktir" temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen Şut ve Gol töreninde Gaziantep Futbol Kulübü forması Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edildi.

Şut ve Gol sergisi açıldı! Gaziantep FK forması Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edildi
ad image
ad image

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında, "Futbol kardeşliktir" temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen Şut ve Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.
Futbol tarihimizi içeren ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun bünyesindeki objelerin de bulunduğu serginin açılış töreninde kulübümüzü temsilen As Başkanımız Sezer Cihan katıldı.
Türkiye'nin futbolda da uzun ve renkli bir geçmişe sahip olduğunu çeşitli materyallerle birlikte Gaziantep Futbol Kulübümüzün formasının da yer aldığı bu sergide, As Başkanımız Sezer Cihan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönetim kurulumuz adına kulübümüzün kırmızı-siyahlı formasını hediye etti.

Etiketler : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep FK Sezer Cihan TFF Mehmet Büyükekşi Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image