Arama

Survivor'da Ronaldinho fırtınası! Sercan Yıldırım'dan şaşırtan hareket

6 ay önce

Futbol fenomeni, dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho, Survivor All-Star Programının yeni bölümüne konuk oldu. Efseni futbolcu Acun Ilıcalı ile takım olup ayak voleybolu maçı yaptı. İşte detaylar....

Survivor'da Ronaldinho fırtınası! Sercan Yıldırım'dan şaşırtan hareket
ad image
ad image

 

Dünyanın futbolunun efsane ismi Ronaldinno, Survivor All-Star'ın son bölümüne konuk oldu. Brezilyalı eski yıldız, Acun Ilıcalı ile takım oldu ve Sercan Yıldırım ve Yasin Obuz'a karşı oynadı.

Acun Ilıcalı geçen programda duyurmuştu

Acun Ilıcalı, Survivor'ın geçtiğimiz bölümünde Ronaldinho'nun katılacağını açıklamıştı.

Ilıcalı, "Ronaldinho ile birkaç yıldır görüşüyoruz. Geçtiğimiz ay da bizim ofise geldi. Biraz sohbet ettik. Bizim yaptığımız işleri takip ediyor. Ona teklifte bulunup Survivor'da ayak voleybolu oynayalım, ne dersin dedim. Mest oldu hemen. Ve dünyanın en büyük futbolcuları arasında olan Ronaldinho yarın sizlerle birlikte olacak." ifadelerini kullanmıştı.

ronaldin-i65d70049ece27.jpg

Sercan Yıldırım'dan Ronaldinho'ya taş

Ayak voleybolu maçından önce futbolculuk kariyerinde Bursaspor ile şampiyonluk kazanan Sercan Yıldırım, takım arkadaşlarıyla yaptığı konuşmada gülerek "Ronaldinho ile aramızda şöyle bir fark var. O, Anadolu takımını şampiyon yapmadı. Barcelona’da şampiyon olmak kolay. " dedi.

Ayak voleybolunda da şov yaptı

Futbolculuk kariyerinde spektaküler çalımları ve müthiş golleriyle hafızalara kazınan Ronaldinho, Acun Ilıcalı, Sercan Yıldırım ve Yasin Obuz'la oynadığı ayak voleybolu maçında da aldığı sayılar ve kurtarışlarıyla adeta şov yaptı. Brezilyalı efsane tüm yarışmacılarla futbol oynayacağını söylemesiyle de büyük heyecan yarattı.

ronaldin2-i65d7005cc7baf.jpg

Herkesle tek tek tokalaştı

Heyecan dolu karşılaşmayı Ronaldinho-Acun Ilıcalı takımı 15-12 skorla kazandı. Ronaldinho maçın ardından mücadeleyi izleyen tüm Survivor yarışmacılarıyla tek tek tokalaştı.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image