Arama

Sumudica'yı Maxim istedi

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü'nde Teknik Direktörlük için düşünülen ve karar verilen Marius Sumudica'nın gelmesini en çok Maxim istedi.

Sumudica'yı Maxim istedi
ad image
ad image

Gziantep Futbol Kulübü yöneticileri, teknik direktör Erdal Güneş'in görevinden ayrılmasından sonra bir çok teknik adam ile görüştü. Ancak son kararı futbolcular verdi. Gaziantep FK yönetiminin görüştüğü ve gelmesi için anlaşma sağladığı Marius Sumudica'nın gelmesini Maşim ve 3-4 futbolcunun istediği öğrenildi. Bu futbolcuların isteği üzerine yönetimin Sumudica ile görüştükleri ve anlaşmanın kısa sürede yapılacağı bildirildi. 

ŞEHRİ TERK ETTİ, KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ AÇIKLAMALAR YAPTI

Gaziantep Futbol Kulübü'nde daha önce çalışan ve son görev aldığında Sivasspor maçından sonra, "Kulüpte ve Gaziantep'te para yok. Bende Gaziantep için eşimden para istedim" demesinden sonra görevinden alınmıştı. Bu açıklamalar ise Gaziantep'te büyük tepki toplamıştı. Sumudica pandemi döneminde ise takımı yalnız bırakarak Maxim'i ve yardımcılarını yanına alıp özel uçakla ülkesi Romanya'ya gitmişti. Bunu öğrenen yöneticiler ise büyük şok yaşamışlardı. 

Sumudica-i64f7834123abd.jpg

Etiketler : Gaziantep Futbol Kulübü Gaziantep FK Erdal Güneş Marius Sumudica Romanya
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image