Arama

Sumudica’ya Memik Yılmaz desteği

1 yıl önce

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, yeni teknik direktörleri Sumudica’nın daha önce yaptıklarından dolayı pişman olduğunu ve bu sezon başarılı olacağına inandığını söyledi. 

Sumudica’ya Memik Yılmaz desteği
ad image
ad image

Amaçlarının Gaziantep FK'yi ayağa kaldırmak olduğunu belirten Memik Yılmaz, şunları kaydetti: “Camiamıza yeni bir heyecan katabilmek adına yakından tanıdığımız, başarılı teknik direktör Sumudica ile sezon sonuna kadar anlaştık. Geçmişte çok başarılı bir takım yaratmış, takımımızı liderlik koltuğuna kadar taşımayı başarmıştı. Ancak elbette ki zaman zaman yapmış olduğu hareketler şehrimizi üzmüştü. Bunun da sebebi kendisine olan Gaziantep şehrinin sevgisiydi. Ancak kendisiyle görüşmelere başladığımız andan itibaren yaşanılan olumsuzluklar adına pişmanlığına ben şahidim. Ve bu doğrultuda kendisi de bizlere söz vererek, sadece takımın başarısına odaklı bir çalışma prensibi olacağını söyledi."

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image