Arama

Süper Lig'de şaşırtan kadro dışı! Sadece 12 dakika forma giydi

9 ay önce

Türkiye'de bir ilk yaşandı. Beşiktaş forması giyen Jean Onana şu ana kadar Süper Lig'de sadece 12 dakika süre alabildi. Ve bu oyuncu önceki akşam kadro dışı bırakıldı.

Süper Lig'de şaşırtan kadro dışı! Sadece 12 dakika forma giydi
ad image
ad image

Beşiktaş'ta performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle 5 futbolcu kadro dışı kaldı. Bu oyuncular arasında Jean Onana da yer alıyor. Fransız ekibi Lens'ten 4 milyon 37 bin 500 Euro bonservis bedeliyle siyah-beyazlılara transfer olan Onana, Süper Lig'de sadece 12 dakika süre buldu.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 kaybeden ve zirveyle arasındaki puan farkı 14'e yükselen Beşiktaş'ta kadro yapılanmasına dair radikal kararlar alınmaya başladı. Siyah-beyazlı kulüp, Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image