Arama

Süper Lig'de Gaziantep FK'dan sürpriz karar

1 yıl önce

Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilme kararı alan Atakaş Hatayspor ve Gaziantep Futbol Kulübü gelecek sezon lige devam edecek. Memik Yılmaz başkanlığındaki Gaziantep Futbol Kulübü, şimdiden gelecek sezonun planlarını yaparken güçlü bir kadro oluşturmak için hareket ediliyor.

Süper Lig'de Gaziantep FK'dan sürpriz karar
ad image
ad image

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketinden sonra lige devam edemeyen ve Süper Lig’den çekilen Gaziantep Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunda Süper Lig’deki yerini alacak. Yeni başkan Memik Yılmaz yönetiminde güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Kırmızı-Siyahlılar, yeni sezonda yollarına devam edecekler.


HATAY MAÇLARINI BAŞKA ŞEHİRDE OYNAYACAK
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde kentin yıkıma uğraması nedeniyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor, gelecek sezon için rotasını belirledi. Gaziantep FK ile birlikte Süper Lig'den çekilme kararı alan Hatayspor gelecek sezon lige devam edecek. Hatayspor, lig maçlarını İstanbul, Ankara ve İzmir'de oynamayı planlıyor.

GAZİANTEP KENDİ EVİNDE
Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezonda kendi sahasında maçlarını oynamaya devam edecek. Hatayspor, maçlarını başka bir şehirde oynama kararı alırken Gaziantep ise kendi sahasında yoluna devam edecek. Bu sezon 15 futbolcusunu kiralık olarak gönderen Gaziantep Futbol Kulübü, bu oyuncuların yanına iyi transferler yaparak yeni sezona hazırlanacak.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image