Arama

Süper Kupa maçı neden Suudi Arabistan'da: Büyükekşi'den önemli açıklamalar

10 ay önce

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Kupa maçının oynanacağı Suudi Arabistan ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Süper Kupa maçı neden Suudi Arabistan'da: Büyükekşi'den önemli açıklamalar
ad image
ad image

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Suudi Arabistan ile 5 yıllık Süper Kupa maçlarını dörtlü bir turnuva olarak düzenleme formatı için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu modeli, İtalyanlar ve İspanyollar da kral kupası maçlarıyla yapıyor."

"KARDEŞ ÜLKEMİZ SUUDİ ARABİSTAN"

Mehmet Büyükekşi: "Suudi Arabistan, yaptığı dünyaca ünlü transferlerle de önemli bir pozisyon alıyor. Almanya, Abu Dabi ve Suudi Arabistan ile görüştük. Suudi Arabistan bizim için önemliydi çünkü dünyanın gözü Suudi Arabistan'da. 2034 yılında Dünya Kupası için başvurularını yaptılar. Biz de bu çalışmalarında kardeş ülkemizin yanınızdayız. Biz de Süper Kupa'nın dünyada birçok televizyon kanalında gösterilmesini sağlayarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlamalarını tüm dünyaya göstermiş olmayı hedefliyoruz. Hedefimiz dünya sıralamasında Süper Lig'in 6. sıraya yerleşmesi. Ligimiz çok çekişmeli ve önemli maçlara sahne oluyor. Bunu yurt dışında da sergilemek istiyoruz. Takımlarımızın dünya markası olmalarını, tüm dünyadan taraftarları olmasını hedefliyoruz."

Etiketler : Suudi Arabistan Galatasaray Fenerbahçe Türkiye Futbol Federasyonu Süper Kupa Kral Kupası
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image