Arama

Süper Kupa maçı Atatürk’ün memleketi Gaziantep’te oynansın

8 ay önce

Gaziantepli sporseverler Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının Atatürk’ün nüfusa kayıtlı olduğu Gaziantep’te oynanmasını istediler.

Süper Kupa maçı Atatürk’ün memleketi Gaziantep’te oynansın
ad image
ad image

Galatasaray ile Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Süper Kupa maçında bugün karşı karşıya gelecekti. Ancak olumsuz gelişmeler sonucunda maç ileri bir tarihe ertelendi. Atatürk posteri ve Yurtta Sulh, cihanda sulh pankartı istemeyen Suud’ilerin bu isteğine dik duran ve sahaya çıkmayan Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri maçı oynamadan Arabistan’dan ayrılıyor. Türkiye Futbol Federasyonu ise maçın ileri bir tarihte başka yerde oynanacağını açıkladı. Bunun üzerine kenetlenen Türkiye’de herkes stadını ve kapısını her iki kulübümüze açarken en dikkat çekici yorum Gaziantep’li sporseverlerden geldi. Gaziantepli sporseverler, “Atatürk bizim kırmızı çizgimiz. Bu sevdaya kimse engel olamaz. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçını Gaziantep Kalyon Stadın’da oynamasını bekliyoruz. Hemde deprem bölgesine moral olacaktır. Gaziantep, Atatürk’ün nüfusa kayıtlı olduğu bir şehir. Atamızın şehrinde bu maç oynansın. Ortadoğu’nun ticaret merkezi olan Gaziantep’ten herkese mesaj verelim” yorumunu yaptılar. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image