Arama

Süleyman Hurma’dan Türk futbolu ve Ali Koç açıklaması

10 ay önce

Fatih Karagümrük Kulüp Başkanı Süleyman Hurma, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarıyla ilgili şok ifadeler kullandı.

Süleyman Hurma’dan Türk futbolu ve Ali Koç açıklaması
ad image
ad image

Fatih Karagümrük Kulüp Başkanı Süleyman Hurma: "Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç açıklamalar yaptı. Bunun üzerine bir soruşturma başlaması lazım. Sokakta konuşulan şeyler değil. Koca koca camiaları yöneten insanlar bunu söylüyor ama hayat normalmiş gibi devam ediyor. Biz takım yönetiyoruz. Bir oyuncuyu alıyoruz, olmazsa gönderiyoruz. Hakemde neden aynı şey olmuyor? Mecbur mu 1 sezonda 6-7 kez skandal kararlar alan hakemlerin orada kalması?" dedi. 
Süleyman Hurma: "Siz şimdi ülkede üzerinde bir sürü şaibe dolaşan adamı VAR'a koyarak nasıl ilerlemesini bekliyorsunuz. Futbolun son 35 yılına santim santim hakimim. İçeriden sızan bilgiler bizden mi çıkartılıyor. Tabii ki hakemler tarafından çıkıyor. Ne yapıyorsunuz da bu kadar bilgi geliyor. Birini hanımı çıkıp başka bir şey söyler. Sadece bunlara bakarak 'biz bu işi yapamıyoruz' demeleri lazım. Eğer hala orada duruyorsanız demek ki orada bir ortaklık var."

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image