Arama

Stefan Kuntz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan önemli açıklamalar! A Milli takımda son durum nedir?

1 yıl önce

Türkiye A Milli futbol takımında İskoçya maçı öncesi Teknik Direktör Stefan Kuntz ve Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu.

Stefan Kuntz ve Hakan Çalhanoğlu'ndan önemli açıklamalar! A Milli takımda son durum nedir?
ad image
ad image

İskoçya ve Çek Cumhuriyeti ile hazırlık maçı yapacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz ile takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

İskoçya maçı için Diyarbakır'a gelen A Milli Takım'da Hakan Çalhanoğlu, "Burada olduğumuz için çok mutluyum. Benim için de bir ilk. Çok güzel karşılandık. Ben bu kadar beklemiyordum açıkçası. Çok güzeldi, çok iyi karşılandık." ifadelerini kullandı.

"Maçlara bakmayacağım, çünkü baktıkça içimin yanacağını biliyorum"

Çalhanoğlu, "Yarınki maç bizim için çok önemli, iki maç da bizim için önemli. Hazırlık maçı olsa bile bu maçları ciddiye alacağız. Ne olursa olsun sahaya hazırlık maçı diye çıkmayacağız, kazanmak için çıkacağız sahaya. Dünya Kupası'na katılamadığımız için açıkçası çok üzgünüm. Ben maçlara bakmayacağım, çünkü baktıkça içimin yanacağını biliyorum, o beni çok üzecek. Tabii bunun için gelişeceğiz, zamanımız var. Yarından itibaren önümüze bakacağız. Bizim önemli maçlarımızı başlayacak." dedi.

"Arda'nın sonradan girdiğini görüyorum, hoca korumalıyız diyor ama koruma bir yere kadar"

İlk kez A Milli Takım'a davet edilen genç futbolcular hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un Arda Güler kararına katılmadığını belirtti. Çalhanoğlu, "Arda Güler ve Emirhan İlkhan'ın burada olmasından dolayı çok mutluyum. İkisi de genç. İnşallah çok süre alırlar kulüplerinde. Hatta daha da fazla süre almalarını isterim ama genç olmaları bir yere kadar bazen maçlara baktığım zaman Arda'nın sonradan girdiğini görüyorum. Hocanın dediklerini dinliyorum. Hep korumalıyız, korumalıyız diyor ama bence artık koruma bir yere kadar." şeklinde konuştu.

"Genç oyuncu tecrübe kazanmak istiyorsa oynaması gerekiyor"

Sözlerine devam eden Çalhanoğlu, "Ne zaman bir genç oyuncu tecrübe kazanmak istiyorsa oynaması gerekiyor. Ben de genç yaşta oynadım, öyle tecrübe kazandım. İnşallah Arda ve Emirhan da çok süre alırlar. Çünkü o potansiyelleri var. Korumaya da gerek yok bence. Çünkü bu seviyeye geldiğin zaman otomatikmen oynaman gerekiyor. Ben de onlar için en iyisini diliyorum. İkisi de çok yetenekli. Aramızda 12 yaş var. Geriye baktığımızda zamanın nasıl çabuk geçtiğini görüyorum." açıklamasını yaptı.

Etiketler : A Milli Takım Stefan Kuntz Hakan Çalhanoğlu Türkiye Çekya İskoçya Diyarbakır Gaziantep
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image