Arama

Spor Bakanlığı’nda devir teslim töreni

1 yıl önce

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı. Mehmet Muharrem Kasapoğlu koltuğu Osman Aşkın Bak’a teslim etti.

Spor Bakanlığı’nda devir teslim töreni
ad image
ad image

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan yeni kabinede Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine gelen Osman Aşkın Bak, görevi Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Kasapoğlu, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk döneminde 5 yıl boyunca sürdürdüğüm Gençlik ve Spor Bakanlığı görevimi bugün değerli dostumuz Osman Aşkın Bak’a devrettim. 

Yüce milletimize hizmet etme şerefini bizlere yaşatan Cumhurbaşkanımız @RTErdogan’a bir kez daha şükranlarımı arz ediyorum. 

Türkiye’nin dört bir yanını tesislerle, projelerle, etkinliklerle donatan çalışma arkadaşlarıma; pandemide, depremde, en zor günlerde milletimizin emrine koşan gururumuz gönüllü gençlerimize; unutulmaz anlar yaşatan, tarih yazan sporcularımıza; ilmek ilmek başarıyı dokuyan antrenörlerimize ve desteklerini esirgemeyen herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi. 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image