Arama

Son Dakika! Gaziantep FK’ya İsviçreli golcü

1 yıl önce

Şu ana kadar transferde büyük sorun yaşayan ve bir çok oyuncudan red cevabı alan Gaziantep FK’nın bu kez gündeminde son olarak Stum Graz forması giyen ve Celticli 26 yaşındaki yıldız isim Albian Ajeti var!

Son Dakika! Gaziantep FK’ya İsviçreli golcü
ad image
ad image

İki sezon öncesine damga vuran ama performansı düşüşe geçen Albian Ajeti’ye Gaziantep FK’nın talip olduğu ortaya çıkarken oyuncu ve kulübüyle görüşmelerin başlandığı ve son görüşmeler yapılırken oyuncunun yarın şehrimize gelmesi bekleniyor. Geçen sezonu Stum Graz’da kiralık geçiren ve İskoçya ekibi Celtic ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ancak yeni sezonda kadroda düşünülmeyen İsviçreli golcüye Gaziantep FK’nın da talip olduğu ve görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında yer aldı. Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve her hangi bir pürüz çıkmaması halinde Celticli oyuncu Albian Ajeti, Çarşamba günü (yarın) şehrimize gelmesi bekleniyor.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image