Arama

Son Dakika! Gaziantep FK o oyunculardan haber bekliyor!

1 yıl önce

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Başakşehir’den Stefano Okaka ile önceki akşam el sıkışan Gaziantep Futbol Kulübü’nün gündemindeki diğer iki isim Morozov ile Bekil’in henüz “evet” demedikleri öğrenildi.

Son Dakika! Gaziantep FK o oyunculardan haber bekliyor!
ad image
ad image

Transferin hızlı takımı olan Gaziantep Futbol Kulübü, kadrodaki eksikliği gidermek için harekete geçti. Başakşehir’den Okaka ile görüşme sağlanırken bu futbolcunun transferi Çarşamba gününe kaldı. Tekspor'un edindiği bilgiye göre, Gaziantep FK, Belarus’un Dinamo Minsk kulübünde forma giyen Morozov'u istedi. Morozov ise şu ana kadar teklife cevap vermezken yönetimin ise beklemeye geçtiği öğrenildi. Ayrıca, Gineli oyuncu Jonio Bikel’e de resmi teklifte bulunan yönetim bu oyuncudan henüz cevap alamadı. Her iki oyuncu için beklemeye geçen Gaziantep ekibi, Okaka transferi dışında şu ana kadar olumlu bir adım atmadı. Okaka’nın Çarşamba günü gelmesi beklenirken Bikel ile Morozov’un da durumunun belirsiz olduğu kaydedildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image