Arama

Son Dakika! Anlaşma sağlandı, işte yeni transferin geliş tarihi

7 ay önce

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Nemanja Matic transferinde mutlu sona ulaştı. Sırp ön liberonun İstanbul'a geleceği tarih de belli oldu.

Son Dakika! Anlaşma sağlandı, işte yeni transferin geliş tarihi
ad image
ad image

Beşiktaş, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın da gündemlerinde yer aldığını açıkladığı Sırp futbolcu Nemanja Matic'in transferini bitirdi.   

Matic'in menajeri ile el sıkışıldı! 1,5 yıllık sözleşme...

Hürriyet'in haberine göre; Siyah beyazlılar, Fransa’nın Rennes Kulübü’nde forma giyen Sırp ön libero Nemanja Matic ile prensipte anlaşma sağladı. 35 yaşındaki futbolcunun menajeri Vlado Lernic ile önceki gün İstanbul’a bir araya gelen yöneticiler, 1.5 yıllık sözleşme yapma konusunda el sıkıştı.

Rennes ile de anlaşma sağlandı

Haberde, kariyerinde Chelsea, M.United, Benfica, Roma gibi kulüplerde oynayan 35 yaşındaki futbolcunun transferi için kulübü Rennes ile de anlaşma sağlandığı kaydedildi.

Cuma günü İstanbul'a gelecek

Öte yandan, Sırp futbolcunun 26 Ocak Cuma günü cuma günü İstanbul’a gelerek, sağlık kontrolünden geçmesinin ardından imza atmasının beklendiği belirtildi.

Besiktaş-i65b0f6a83d88d.jpg

Bonservisi 5 milyon Euro'nun altında olacak

2025 Haziran’ına kadar mukavelesi bulunan Matic için Fransız kulüplerinden 5 milyon Euro talep eden Rennes’in, ünlü oyuncuyu Beşiktaş’a çok daha düşük bir bedele vermeyi kabul ettiği öğrenildi. 

19 maçta forma giydi

Fransız ekibi Rennes ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden önlibero oyuncusu, bu sezon forma giydiği 19 maçta 3 asist kaydetti.

İki kez yılın futbolcusu seçildi

35 yaşındaki tecrübeli futbolcu kariyerinde Kızılyıldız U17, Partizan U17, Jedinstvo U19, Kolubara, MFK Kosice, Chelsea, Vitesse, Benfica, Manchester United ve Roma gibi takımların da formalarını giydi. 9 kupa kazanan Matic, 2014 ve 2015’te ülkesi Sırbistan’da Yılın Futbolcusu seçilmişti.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image