Arama

Settar Konukoğlu'ndan "Futbol Şenliği"ne alkış

7 ay önce

Gaziantep futbolunun ve sporunun sevilen ismi, Seç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu, şehrimizde düzenlenen ve 11 ilden 122 genç sporcu ile eski futbolcuların katdıldığı Minikler Futbol Şenliği’nin futbol camiasını bir birine kaynaştırdığını söyledi. 

Settar Konukoğlu'ndan "Futbol Şenliği"ne alkış
ad image
ad image

Settar Konukoğlu, 11 ilde depremin yaralarını sarmak amacıyla düzenlenen Minikler Futbol Şenliği’nin son yıllardaki en anlamlı organizasyon olduğunu ifade etti. Programda duygu dolu anlar yaşadıklarını dile getiren Konukoğlu, ‘’Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TÜFAD yetkililerini yürekten kutluyorum’’ dedi.

Settar Konukoğlu-i65ba46940c8d4.jpg

KONUKOĞLU: ACILAR PAYLAŞTIKÇA AZALIR

Seç Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Gaziantep Futbol Kulübü eski Asbaşkanı Settar Konukoğlu, sporun sadece kazanmak ve kaybetmekten ibaret olmadığına bu gece şahitlik ettiklerini belirterek, ‘’Spor acıların azaltılması ve paylaşılması açısından da muhteşem bir zemin. Bugün 11 ilden gelen çocuklarımızın yüzlerindeki sevinci görmekten büyük mutluluk duydum. ’Depremden etkilenen çocuklarımızın futbol şenliğinde bir araya getirilmesi, tüm spor adamlarının ve spor gönüllülerinin aynı çatı altına buluşması muhteşem bir tablo idi. Büyükşehir Belediyesi ve TÜFAD’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image