Arama

Sermet Atay'dan Gaziantep'e sağlık müjdesi

1 hafta önce

MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM Meclis İdare Amiri Sermet Atay, Gaziantep’e Sağlık Bakanlığı tarafından 43’ü uzman hekim ve 293’ü pratisyen hekim olmak üzere toplam 336 hekim ataması yapıldığını duyurdu.

Sermet Atay'dan Gaziantep'e sağlık müjdesi
ad image
ad image

MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM Meclis İdare Amiri Sermet Atay, 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e yeni atamaları yapıldığını açıkladı. Atay, "Yeni atama kararı ile birlikte 4 acil tıp uzmanı, bir aile hekimliği uzmanı, bir anesteziyoloıji ve reaminasyon, bir onkoloji cerrahı, 8 çocuk sağlığı ve hastalıkları, 2 çocuk ve ergen ruh sağlığı ve hastalıkları, 2 deri ve zührevi hastalıkları, bir epidemiyoloji, bir fiziksel tıp ve rehabilitasyon, bir göğüs hastalıkları, 5 iç hastalıkları, bir jinekoloji ve onkoloji cerrahı, 4 kadın hastalıkları ve doğum, bir neomatoloji, bir ortopedi ve travmatoloji, bir radyoloji, bir romatoloji, 3 ruh sağlığı ve hastalıkları, bir mikrobiyoloji, bir tıbbi biyokimya, bir tıbbi onkoloji ve bir üroloji olmak üzere 293 pratisyen hekim ve 43 uzman hekim atandığını müjdeledi..

hekim-i66d811994e690.jpg

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image