Arama

Şehitkamil’de büyük zaferi, kulaç atarak kutladılar

1 yıl önce

30 Ağustos Zafer Bayramı, Şehitkamil Belediyesi tarafından organize edilen 3. Geleneksel Yüzme Yarışmaları ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Organizasyona büyük ilgi gösteren sporcular, düzenlenen açılış seremonisinde ay-yıldızlı şanlı bayrağın gölgesinde unutulmaz anlar yaşadılar.

Şehitkamil’de büyük zaferi, kulaç atarak kutladılar
ad image
ad image

 

30 Ağustos Zaferi'nin 101. yıl dönümünde, sporuna gönül veren sporcuların bir araya geldiği organizasyonda coşkuyla kutlandı. Alleben 1 Yüzme Havuzu'nun ev sahipliği yaptığı koşu yarışları, 14 farklı disiplinde 450 sporcunun katıldığıyla renkli ve bir o kadar da heyecan dolu anlara sahne oldu.

Yüzme tutkunlarının dört gözle beklediği etkinlik, bayramın coşkusunu kulvarlara taşırken, etkinliğin açılış seremonisinde geleceğin şampiyonlarını Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şehitkamil Belediye Başkan yardımcısı Murat Özgüler yalnız bırakmadı.

1 (5)-i64efad4d568ea.jpg

 450 SPORCUMUZ KULAÇ ATTI

Organizasyonun açılış seremonisinde tribünlere seslenen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı her yıl geleneksel yüzme yarışmalarıyla kutlamaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti. Başkan Fadıloğlu, konuşmasında şunları söyledi:

“30 Ağustos Zafer Bayramı'nı her yıl geleneksel yarışmalarıyla kutlamaktan gurur ve mutluluk olur. Yarışmalar, 6-10 yaş kategorilerinde ve farklı disiplinlerde gerçekleştiriliyor. Bu organizasyonlarda sporcularımız, sadece centilmence rekabet görmüyor, aynı zamanda sporun tüm güzelliklerini hissediyorlar. Etkinlik boyunca sporcularımız hem kendi başlarına ortaya çıkacak hem de bayram coşkusunu yaşayacaklar. Yarışların düzenlenmesinde emeği geçen yürekten kutluyorum, her zaman olduğu gibi bu organizasyonda da tribünlerden kayıtlı esirgemeyen saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyorum.”

1 (8)-i64efad712f646.jpg

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image