Arama

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz çok sert konuştu

1 hafta önce

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilk kez basın toplantısı düzenleyerek kendisi hakkında yazılan asılsız haberlere büyük tepki gösterdi. Yılmaz, yaptıkları ve yapacaklarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz çok sert konuştu
ad image
ad image

Yılmaz, kendisi hakkında çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu savunarak, "Beni vicdanınız olmadan eleştiriyorsunuz ve yazıyorsunuz, bundan böyle haksız yere eleştiri yapanların karşısındayız," diyerek tepkisini dile getirdi. 

Kimse buradan bir şeyler ummasın

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kendisi için yapılan asılsız haberlere tepki göstererek, “Bana yazıp Çizenler ve vicdansız bir şekilde eleştirenler şunu unutmasınlar, umut Yılmaz’a yazar çizer eleştiririz oradan faydalanırız bir şeyler alırız diye beklemesinler. Herkes avucunu yalasın. Ben öyle bir siyasetçi değilim” 

 

Bu dedikodular iftira ve vicdansızlıktır

Şehitkamil Belediye Başkanı Av. Umut Yılmaz, göreve geldikten sonra ilk basın toplantısını gerçekleştirerek, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Eski başkan Rıdvan Fadıloğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na övgülerde bulunan Yılmaz, MRF inşaatı hakkında çıkan dedikodulara sert bir şekilde tepki gösterdi ve bu bilgilerin asılsız olduğunu vurgulayarak, "Bu dedikodular iftiradır" dedi.

aa-i66f4266562908.jpg

Beni savcılığa şikayet edin, teşekkür edecekler

“Lütfen yazı ile beni savcılığa verin. Ben avukatım en korktuğum şey savcının karşısına çıkmak. Ben artık kendi kendimi savcılığa vereceğim. Verin dosyalarınızı gelsin beni incelesin. Sayıştay geldi teşekkür etti. Çalışma bakanlığından müfettiş geldi teşekkür etti.”

Bu memleketin derdi ekonomik krizdir

Yılmaz, göreve başladığı ilk günlerden itibaren belediye işlerine yoğun bir şekilde odaklandığını belirtti ve acemilik dönemini geride bıraktığını ifade etti. "Gece gündüz belediye ile yatıp kalkıyorum," diyen Yılmaz, Şehitkamil'de yaptığı anketin sonuçlarını da paylaştı; bu anket, CHP’nin oy oranını yüzde 54.08 olarak gösterdi. "Bu memleketin derdi sağ-sol kavgası değil, işsizlik ve ekonomik krizdir," diyen Yılmaz, yerel sorunlara çözümler üretecek projelerin üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Yakında başlayacak olan sosyal projelerimiz var: Ş-Kart

 

Ayrıca, Yılmaz, halkla iletişimi güçlendirmek için çeşitli sosyal yardımlar başlatacaklarını açıkladı. "İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Ş-kart uygulaması hayata geçireceğiz," dedi. Bu projeler arasında süt yardımı ve fatura yardımı gibi çeşitli desteklerin bulunacağını vurguladı.

Polis Lojmanları Siyasete Takıldı

Şehitkamil Belediye Başkanı Av. Umut Yılmaz,  Gaziantep’te inşa edilen 623 adet polis lojmanının imza aşamasına gelmesine rağmen siyasetteki engellerle karşılaştıklarını açıkladı. Yılmaz, "Gaziantep’in güvenlik açığı ve polis eksikliği büyük bir sorun. Türkiye’nin en pahalı şehirlerinden biri olan Gaziantep’e hiçbir memur ya da polis gelmek istemiyor," dedi.

İçişleri Bakanlığı'na lojmanlar için imza atma talebiyle gittiklerini belirten Yılmaz, "Ancak randevu almakta zorlandık ve muhatap bulmakta güçlük çektik. En sonunda konunun büyükşehir belediyesi üzerinden çözüme kavuşturulması kararlaştırıldı," ifadelerini kullandı. Yılmaz, bu durumu "Polis lojmanları siyasete takıldı" sözleriyle özetledi ve sürecin hızlandırılmasını talep etti.

Bu ekipten hırsızlık,yolsuzluk beklemeyin

Toplantıda, "Bu ekiple ilgili yolsuzluk ve hırsızlık bekleyen yanılır," diyen Yılmaz, şeffaf bir yönetim anlayışı benimsediklerinin altını çizdi. Geçmiş yönetimden devraldığı mali durumu değerlendiren Yılmaz, 543 milyon liralık bir bütçe ile göreve başladığını belirtti. Yılmaz, "Bu dönemde garibanın yanında olmak istiyorum ve projelerimizle halkımıza hizmet edeceğiz," şeklinde konuştu.

Google değilim

Son olarak, Yılmaz, "Benim ismim Google değil; her şeyi bilemem. Ama halkımızla birlikte çalışarak bu şehre en iyi şekilde hizmet edeceğim," diyerek, topluma açık bir yönetim anlayışını benimsediğini dile getirdi. Bu kapsamda, çocuklara yönelik sosyal etkinlikler düzenleyeceklerini ve Şahinbey Belediyesi’ni örnek alarak projelerini geliştireceklerini ifade etti.

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image