Arama

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu kuraları çekildi: İşte eşleşmeler

9 ay önce

Avrupa futbolunun kulüpler bazında en prestijli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde grup aşaması sona erdi ve son 16 turuna kalan takımlar belli oldu.

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu kuraları çekildi: İşte eşleşmeler
ad image
ad image

Son 16 turu kuraları, İsviçre’nin Nyon şehrinde bulunan UEFA Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kuraya, gruplarını lider tamamlayan Arsenal, Atletico Madrid, Barcelona, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Manchester City, Real Madrid ve Real Sociedad ile gruplarını ikinci bitiren Kopenhag, Inter, Lazio, Leipzig, Napoli, Paris Saint-Germain, Porto ve PSV Eindhoven katıldı. Kurada, grup liderleri seri başı olarak belirlendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu eşleşmeleri şöyle:

Porto - Arsenal

Napoli - Barcelona

Paris Saint-Germain - Real Sociedad

Inter - Atletico Madrid

PSV Eindhoven - Borussia Dortmund

Lazio - Bayern Münih

Kopenhag - Manchester City

Leipzig - Real Madrid

 

Son 16 turunda maç tarihleri

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turunda ilk maçlar 13/14/20/21 Şubat 2024, ikinci maçlar ise 5/ 6/12/13 Mart 2024 tarihlerinde oynanacak.

Şampiyonlar Ligi’nde final heyecanı

Şampiyonlar Ligi’nde 2023/24 sezonunun final maçı 1 Haziran Cumartesi günü İngiltere’nin başkenti Londra’daki Wembley Stadı’nda yapılacak. Bu maçta, son 16 turunda rakiplerini eleyen takımların oluşturacağı çeyrek final ve yarı final kuraları da daha sonra belirlenecek.

 

 

 

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image