Arama

Samet Akaydın resmen Fenerbahçe'de! Genç oyuncu Fener'den ne kadar para alacak?

1 yıl önce

Fenerbahçe, Adana Demirspor'un savunma oyuncusu Samet Akaydin'ın transferini resmen duyurdu. Kanarya, Mavi Şimşekler'e ödenecek bonservis bedelini de açıkladı.

Samet Akaydın resmen Fenerbahçe'de! Genç oyuncu Fener'den ne kadar para alacak?
ad image
ad image

Süper Lig'de ikinci sırada bulunan Fenerbahçe, ara transfer döneminin ilk hamlesini savunmasına yaptı. Sarı Lacivertliler, Adana Demirspor'daki çıkışıyla adından söz ettiren ve A Milli Takım'a kadar yükselen Samet Akaydın'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Resmi açıklama geldi

İsmi Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılan 28 yaşındaki stoper, Fenerbahçe ile 3.5+1 yıllık sözleşme imzalarken, sarı lacivertli ekip konuyla ilgili açıklama yayımladı.

3.5+1 yıllık anlaşma

'Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada "Kulübümüz, Adana Demirspor forması giyen savunma oyuncusu Samet Akaydın’ın transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 3.5+1 yıllığına renklerimize bağlanan Samet Akaydın’a kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Selahattin Baki: "Jorge Jesus’un en çok istediği transferdi"

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Samet Akaydın transferi için “Teknik Direktörümüz Jorge Jesus’un Türkiye Ligi’nden en çok istediği transferdi. Samet’i isteyen başka takımlar da vardı. Kendisi de Fenerbahçe’ye gelmek istediğini bize iletti. Nasıl bir karakter transfer ettiğimizi herkes görecek.” ifadelerini kullandı.

Samet Akaydı: "Fenerbahçe için savaşmaya geldim"

İmzanın ardından Samet Akaydın ise “Fenerbahçe için savaşmaya, çubuklunun hakkını vermeye geldim. Haydi Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

Bonservisi belli oldu

Daha önce Ajansspor'dan Salim Manav'ın duyurduğu Samat Aykaydın transferinde ödenecek bonservis ücreti de açıklandı. Fenerbahçe'den KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Samet Akaydin'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Adana Demirspor kulübüne toplam transfer bedeli olarak net 3.7 Milyon Avro ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." denildi.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image