Arama

Polisgücü'nün Kaplanları Avrupa en iyi beşincisi

7 ay önce

Avrupanın en iyi 10 takımının katıldığı Euro Cup Avrupa şampiyonasında ülkemizi temsil eden Gaziantep Polisgücü erkek takımı üst üste aldığı 3 maçla birlikte Avrupa 5.'si olarak bir kez daha ülkemizi gururlandırdılar.

Polisgücü'nün Kaplanları Avrupa en iyi beşincisi
ad image
ad image

Avusturya'nın Viyana şehrinde oynanan Hokey Salon Avrupa Kulüpler Şampiyonasında ilk iki maçında mağlup olan ve 1'de beraberlikle kötü başlayan Gaziantep Polisgücü erkek takımı üst üste aldığı 3 galibiyet ile Avrupa 5.'si oldu. Önceki gün oynanan maçta WKS Grunwald Poznan 3-2, Luc Ronchin 7-3 ve Kraliyet Leopold Kulübü'nü ise 13-5 farklı skorla yenen kırmızı-beyazlı kaplanlar Avrupa Kulüpler Şampiyonasını 5. tamamladı. 
b852c65f-2ee5-4be3-9460-687443380be1-i65d1edf62068a.jpg

3 GALİBİYET TEK BERABERLİK

Avrupa 5.'si olarak dönen Gaziantep Polisgücü antrenörü Yusuf Kasım, en az yarı final hedefiyle Avusturya'ya geldiklerini ancak ilk iki maçta kendilerine yakışmayan sonuçları aldıklarını ve son maçlarda ise gerçek kimliklerini ortaya koyduklarını ancak bu istedikleri hedefe ulaşmaya yetmediğini ifade etti. Kasım, haftaya Alanya'da oynanacak kadınlar salon Avrupa Kulüpler Şampiyonasında hedeflerini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 
IMG_4598-i65d1ee080cd55.jpg

KAPLAN, ASLANLARI TEBRİK ETTİ

Gaziantep Polisgücü Spor kulübü başkanı Mehmet kaplan Viyana‘da üç galibiyet, bir beraberlik, iki de mağlubiyet alan takımını ve teknik heyetini tebrik ederek, “bu karşılaşmalarda en iyi sonucu almaya çalıştık takımımız Avrupa’nın en iyi on takım arasında ilk beş arasında yer almayı başardı. Hem hocamıza hem takımımızı tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image